SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

EXCLUSIV Negocierile cu Mariana Tîrcă au intrat în impas! Costică Buceschi rămîne antrenor la Baia Mare!

Articol de - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 16:58

Deşi părea iminentă trecerea Marianei Tîrcă pe banca celor de la HCM Baia Mare, negocierile dintre cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun!

Fosta antrenoare a Oltchimului şi a Rulmentului Braşov a negociat ieri mai bine de 3 ore cu conducerea executivă a campioanei României, dar nu şi-a dat acordul să semneze contractul.

În aceste condiţii, HCM Baia Mare s-a repliat rapid şi l-a convins pe fostul antrenor Costică Buceschi să rămînă la conducerea echipei. Buceschi îşi anunţase demisia sîmbătă, după meciul de la Tg Mureş, supărat că fusese atacat dur de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează