FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE

Debut negru pentru Doru Bratu la U Cluj! L-a enervat pe George Ogăraru după doar cîteva minute în tricoul "Şepcilor roşii"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 21:36

Universitatea Cluj are nevoie de victorie în meciul împotriva celor de la CS U Craiova, însă începutul meciului nu a fost deloc pe placul ardelenilor.

Oltenii au ratat cel puţin 4 ocazii uriaşe, apărarea lui U Cluj cedînd la aproape fiecare atac al celor de la CS U Craiova.

Unul dintre cei mai slabi oameni din echipa lui George Ogăraru a fost Doru Bratu. Fostul stelist a fost schimbat după doar 26 de minute de Ducu Ninu.

Deşi a fost abia primul său meci la U Cluj, evoluţia sa l-a scos din minţi pe George Ogăraru. Nu este pentru prima dată cînd i se întîmplă asta. Fundaşul a păţit asta şi la Steaua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
magura
magura  •  23 Septembrie 2014, 05:49

Alta poza nu aveati, decat din meciul cu steoaia? Sau steoaia e "CEA MAI TARE ECHIPA DIN ROMANIA"? Sunteti penibili bai "ziaristilor". Sunt echipe in tara asta, mult mai bune decat steoaia, dar deh, numai prostilor li se face reclama excesiva. D-aia in Europa sunt ciuca batailor!!!

criss25
criss25  •  23 Septembrie 2014, 00:41

Eu am zis din vara ca sata nu are ce cauta la echipa asta, dar e jucatorul Prodancei si trebuia sa ii gaseasca o echipa ca la Pandurii nu l-au mai tinut de bun ce ii, mai bine aduceau atunci un atacant da au adus in vara 6 fundasi centrali si joaca tot aia de anu trecut...

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  22 Septembrie 2014, 23:57
Postat de kossel pe 22 Septembrie 2014, 22:27

Ogararu pleaca si lasa-ne in saracia noastra!esti praf!ai stricat echipa!Pleaca!

Certi pe Miriuta,care din nimic a facut bici si pusca !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează