FOTBAL  »  Superliga  »  PLÎNGERE CCA

Pandurii continuă războiul cu Robert Dumitru şi a făcut plîngere la CCA: "Manieră tendenţioasă de arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 13:34

Partida dintre Astra şi Pandurii a fost una tensionată, atît pe teren, cît şi după terminarea meciului. Clubul Pandurii a decis să sesizeze CCA cu privire la prestaţia arbitrului Robert Dumitru şi îl acuză pe acesta că a defavorizat echipa din Tg. Jiu.

„Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a sesizat Comisia Centrală a Arbitrilor privind prestaţia arbitrului Robert Dumitru la meciul din etapa a 8-a a Ligii I dintre Astra Giurgiu şi Pandurii Tg. Jiu, considerînd că acesta a avut o manieră tendenţioasă de arbitraj şi a defavorizat în dese rînduri echipa noastră, prin deciziile luate.

Cea mai elocventă greşeală a fost eliminarea gratuită a jucătorului Erico da Silva, în minutul 20, şi totodată a antrenorului Petre Grigoraş”, se notează în comunicatul oficial al celor de la Pandurii.

La finalul partidei, Petre Grigoraş a declarat că este dezamăgit de prestaţia arbitrului Robert Dumitru.

„Toate deciziile la limită au fost dictate în favoarea lor. Nici nu vreau să-i pronunţ numele arbitrului pentru că mi-e scîrbă de el. Am simţit o manieră şmecherească în atitudinea lui”, a declarat antrenorul Pandurilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
rancidredneck
rancidredneck  •  23 Septembrie 2014, 21:03
Postat de sakamoto pe 23 Septembrie 2014, 14:25

Astra este o echipa foarte favorizata de fluierasii lui sandel. Din pacate a clacat lamentabil in meciul cu echipa croata. Acolo n-a primit cadoul, pt ca n-a suflat-o borfasul Robert Dumitru. Banii lui Niciolae sint buni numai in campionatul Mafiot al Nasului. In cupele europene Astra nu are portar, nu fundasi, nu mijlocasi, nu atacanti. Noi sa fim sanatosi! Johannis Presedinte! Jos Mafia!

mai PAPAGALULE , Johannis este parte a MAFIEI , tantalaule asta vindea copii iar acum are 6 vile din banii de meditatii , frumos , nu !!!!!!

cj666
cj666  •  23 Septembrie 2014, 15:18
Postat de steaua1986forever pe 23 Septembrie 2014, 14:22

Grigoras inca nu a aflat ca daca doreste sa se rezolve "problema" arbitrajului contra echipei lui....trebuie vorbit in alta parte? Cel mai usor e sa ii roage pe Vama si pe Muresan sa il ajute sa nu retrogradez anul asta....dar astia sunt golani, deja au impartit cine retrogradeaza anul asta....iar pandurii trebuie sa mearga in liga a IIa cica. In schimb o sa ramana formatii de traditie precum Ceahlaul, Botosani, Olguta, etc...

Da de nas'tu argaseala, capo di tutti capi nu zici nimic? Cine umbla cu valize cu urda pe la altii?

ipocritul
ipocritul  •  23 Septembrie 2014, 14:47
Postat de andrei.f pe 23 Septembrie 2014, 13:59

O armată de "specialişti" spun că eliminarea afost corectă. Eu zic că nu, pentru că Erico a lovit întâi mingea !

Care specialisti ? A fost analizat la Dolce meciul , invitati C.Dinu , Panduru si Lazarescu. S-a stabilit ca n-a fost fault , n-a fost rosu. Erico n-a atunci nici mingea dar nici piciorulul lui Budescu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează