FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - U CLUJ 1-0

George Ogăraru iese la atac după 0-1 cu CFR: "Am jucat contra a 12 adversari! Un derby merită mai mult respect"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 23:19

Antrenorul Universităţii Cluj, George Ogăraru, e mîndru de echipa sa, deşi a pierdut cu 0-1 meciul în faţa marii rivale, CFR Cluj. Tehnicianul "şepcilor roşii" critică însă arbitrajul lui Cătălin Găman.  

"Din păcate am pierdut un meci în prelungiri, dar azi sînt mulţumit de elevii mei. Sînt mîndru de cum au luptat din primul minut. Au dat tot ce au putut. Am jucat contra a 12 adversari. Al doilea galben a fost meritat la Mengolo, dar primul nu ştiu.

Aş vrea să mă opresc, să nu mai vorbesc despre arbitraj, mai spun doar că un derby merită mai mult respect. CFR e o echipă bună, dar pe mine nu m-a impresionat. Dacă am fi continuat în 11, cîştigam meciul.

Suportul fanilor e mereu important şi azi i-am văzut în număr foarte mare. Cred că au văzut că ne-am dat silinţa. Îi aşteptăm în continuare lîngă noi", a spus George Ogăraru la LookTV.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 20:06

repet, infrangerea e infrangere, oagare.. ogararule.. scz..))

corectu
corectu  •  30 Septembrie 2014, 13:28

CFR-Steaua 0-1(in campionat).

euce
euce  •  30 Septembrie 2014, 13:19
Postat de poye pe 30 Septembrie 2014, 10:51

Chiar arbitrul a avut cateva greseli Penalty pt Cfr in prima repriza la un hent clar in careul lui U, Cicur de la U trebuia eliminat tot in prima repriza, cred ca trebuia sa deie la Cuicur minimum trei cartonase numai in prima repriza, abia in a doua primeste primul, si capitanul celor de la U a avut doua cartonase galbene clare, din care a primit unul singur. Stiu ca nu puteti inghite pe Cfr, dar cu declaratiile rautaciose santeti penibili de prosti, ca si dl Ogararu, care este un mare antrenor, numai ca arbitrii il fura la fiecare meci de cand este la U.

CIUPE nu CIUCUR,

Vezi toate comentariile (41)
Comentează