SPORTURI  »  TENIS  »  BEIJING

Două surprize uriaşe în turneul de la Beijing! Simona Halep a scăpat de două adversare dificile » Peste una putea da în "sferturi"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 09:32

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală şi a primit două veşti cît se poate de bune azi. Favorita numărul 5 la cîştigarea turneului, Agnieszka Radwanska, a fost eliminată din competiţie. 

Roberta Vinci s-a impus în două seturi, 6-4, 6-4. Radwanska ar fi putut da peste Simona Halep în finala competiţiei. De asemenea, şi jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, care e favorita numărul 8, a fost şi ea eliminată.

Nemţoaica Sabine Lisicki s-a impus tot în două seturi, cîştigate lejer, 6-2, 6-4, după un meci de doar o oră şi 14 minute. Simona şi Bouchard se puteau întîlni în sferturile de finală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
mihai231
mihai231  •  30 Septembrie 2014, 21:56
Postat de robertco pe 30 Septembrie 2014, 16:02

de ex. a batut-o la Bucuresti

domnule....la Bucuresti a fost zgura,,,la china e ciment...doua suprafete total diferite...........mata ai jucat vreo partida sa vezi care este diferenta,,,iata ca au am jucat si intre cele trei suprafete exista o diferenta...daca nu stiti nu va bagati

solomon_i
solomon_i  •  30 Septembrie 2014, 18:47

Iar a sucombat capra vecinului...! Ura !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Septembrie 2014, 18:10

Simona Halep traverseaza o perioada foarte dificila din punct de vedere al formei sportive ,orice adversar al ei fiind unu de calibru,necontand locul ocupat in clasament WTA ,fie c-a fost vorba de locul 16 fie c-a fost vorba de locul 167 .... ex fiind meciul de azi .... noi romanii ii tinem pumnii sa iasa victorioasa,daca se poate,din orice meci pe care-l joaca !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează