FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

CFR Cluj şi Concordia, echipele care au beneficiat de cele mai multe ori de eliminări ale jucătorilor adverşi » Dinamo, lider în clasamentul penalty-urilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 14:26

CFR Cluj a cîştigat ieri în Gruia cu U Cluj, scor 1-0 şi a egalat-o pe Steaua în fruntea clasamentului, fiecare avînd cîte 22 de puncte. Echipa lui Vasile Miriuţă a ajuns la a 6-a victorie consecutivă, însă nu este mai puţin adevărat că echipa sa a primit şi "ajutorul" adversarilor, care în 4 din cele 6 meciuri au avut cel puţin un eliminat.

CFR ş Concordia Chiajna au beneficiat de cele mai multe eliminări ale adversarilor, fiecare cîte 6. Ardelenii au jucat în etapa a 5-a cu un om mai mult, în etapele 6 şi 7 cu cîte doi, iar ieri, cu U Cluj, au avut un om în plus după eliminarea lui Mengolo din prima repriză.

Chiajna a cîştigat meciul cu Oţelul din etapa a 2-a, scor 2-1, partidă în care gazdele au terminat meciul cu doar 7 jucători de cîmp. Ilfovenii au beneficiat de avantajul numeric şi în etapele 4, 5 şi 9.

Viitorul, U Cluj, Petrolul, Pandurii, Oţelul, CS U Craiova, CSMS Iaşi şi FC Braşov au beneficiat de o singură eliminare a unui vreunui adversar.

Dinamo, lider la penalty-uri primite

În cele 9 etape scurse pînă acum au fost acordate 34 de lovituri de la 11 metri, dintre care au fost transformate 26.

Cele mai multe are Dinamo, 4 la număr. Pe locul doi, la egalitate, se află CFR Cluj şi Viitorul, fiecare cu cîte 3. Steaua şi Astra, candidatele ardelenilor la titlu, au cîte două.

ASA Tîrgu Murş, FC Braşov, Oţelul, CSMS Iaşi, CS U Craiova şi  au şi ele cîte unul. Braşov, Rapid şi Concordia au cele mai multe penalty-uri dictate împotriva lor, fiecare cîte 4.  În schimb, Steaua şi Petrolul sînt singurele echipe care nu au comis nici o astfel de lovitură.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
budinca
budinca  •  01 Octombrie 2014, 12:33

Cum s-a apropiat CFR de virful clasamentului, cum s-a inceput cu statisticile la GSP. Problema este ca NU sunteti corecti. Daca tot faceti statistici, de ce nu le faceti ca lumea?( eu stiu, NU VRETI). De exemplu nu pomeniti nimic despre echipa voastra de suflet, Steaua, care a beneficiat si ea de 3 eliminari: una chiar cu CFR-ul in etapa a 3-a(unde Steaua a cistigat cu 1-0 ) si doua eliminari in etapa a 6-a cu Viitorul Voluntari( scor 1-0 pentru Steaua).

khal_37
khal_37  •  30 Septembrie 2014, 20:19
Postat de valah_basist pe 30 Septembrie 2014, 16:57

mars la scoala in mortiimatiei de ANALfabet!

Acesta este ,,Brusli''(alias stelistul_valah), seful galerie UCH, regele canalelor. ://www.youtube.com/watch?v=9kTNxkM4imo

khal_37
khal_37  •  30 Septembrie 2014, 20:11
Postat de napocarepublic pe 30 Septembrie 2014, 20:07

F Motzi .M !! valahule ce-ti mai place sa halesti valah+)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sa i-o swwgy cu m@@ta si lui valahul bre....bonus

Vezi toate comentariile (47)
Comentează