SPORTURI  »  TENIS  »  BEIJING

Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Lin Zhu! Cum îşi ocupă timpul între meciurile de la Beijing: "Am rămas impresionată"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 16:21

Simona Halep a vorbit după victoria cu Lin Zhu din turul II al turneului de la Beijing. Sportiva noastră a povestit şi cum se relaxează între meciuri în timpul acestui turneu. 

"E o victorie foarte importantă pentru mine. A fost un meci dificil, dar nici nu sînt în cea mai bună condiţie de joc. Mă antrenez din greu şi sper să revin la forma din prima jumătate a anului.

Obiectivul meu e să cîştig un turneu de Grad Slam. Am fost aproape anul acesta la Roland Garros. O să mă antrenez mult pentru a mai ajunge şi în alte finale de Mare Şlem", a spus Simona Halep conform ziare.com

"Am fost la mall, unde am simţit puţin din stilul Beijingului. M-am simţit foarte bine şi am rămas impresionată de cît de mare e. Poate după această victorie voi merge să vizitez mai mult", a mai spus Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
whiteredarad
whiteredarad  •  01 Octombrie 2014, 09:33
Postat de dilibau pe 30 Septembrie 2014, 21:51

Cred ca la cum joaca acum Simona numai prin mall-uri o sa-si petreaca timpul, nu pe terenul de tenis... o spun cu tot regretul, o sustin, imi e draga si ii doresc tot binele, dar cred ca "succesurile" (vorba lu' Eba) i-au afectat drama de modestie necesara. Sper ca daca citeste acest dus rece sa-si dea seama ca trebuie sa munceasca de doua ori pe cat a muncit pana acum ca sa se mentina macar pe acest extrem de onorant loc 2 in lume.

Zici ca "succesurile" (vorba lu' Eba) i-au afectat drama de modestie necesara. Drama ,nu dramul te preocupa pe tine.

jgionea
jgionea  •  01 Octombrie 2014, 07:39

Scuze...Abonamentul online la Tennis TV este de cca US$ 20 pe luna

jgionea
jgionea  •  01 Octombrie 2014, 07:38

Am vazut meciul online la Tennis TV(cca US$ 60 pe luna , orice turneu afarade GS). Chinezoaica are doar 20 de ani, probabil putina experienta internationala...A jucat cu ardoare si entuziasm...Are niste forehanduri ucigatoare.Dati-va seama ca aceste jucatoare se antreneaza in "fabrici de sudoare" China a adus vreo 4 turnee internationale si dupa retragerea recenta a lui Li-Na vor mai apare mari jucatoare.Simona a reusit sa gestioneze bine meciul, a fost tratata la coapsa stanga in timpul primului set de o terapeuta si apoi intre seturi. A castigat economic in stil de campioana. Poate ar fi trebuit sa abandoneze jocul de dublu din turul 2 alaturi de Raluca. Forza Simona

Vezi toate comentariile (21)
Comentează