INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI INCREDIBILE

EXCLUSIV La cîţiva centimetri de dezastru! Un internaţional român face dezvăluiri şocante: "Era să păţesc la fel ca Neşu"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 11:15

În ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor, un fost internaţional român a făcut dezvăluiri incredibile.

Este vorba despre Ionuţ Mazilu, fostul golgeter al Ligii 1, iar necazul s-a întîmplat cînd evolua în Ucraina:

"Doamne, fereşte! Era să ajung şi eu la fel ca Neşu...Doamne, fereşte! Am avut 3 apofize fisurate la coloană! Doctorii mi-au zis că doar cîţiva centimetri m-au separat de situaţia în care a ajuns Neşu!"

Ce s-a întîmplat? Povesteşte tot Ionuţ Mazilu în interviul exclusiv acordat Gazetei Sporturilor: "La un meci cu Metalist, acum doi ani şi jumătate, am făcut o preluare pe piept. Văzusem mingea, adversarul era în spate, mi-a fost clar că pot s-o preiau fără probleme, dar un fundaş a venit în săritură cu genunchiul direct pe spatele meu. Cam cum ies portarii la centrări, cu piciorul ridicat, aşa m-a întîmpinat.

Am căzut, nu mai puteam să respir. A intrat medicul, mi-am mai revenit şi am continuat să joc pentru cîteva minute. A doua zi, la RMN s-a văzut că aveam 3 apofize fisurate.

Am stat 6 luni cu corset, în primele 4 nu puteam nici să mă mişc. În următoarele 2 am început să mai fac exerciţii cu picioarele. Veneau copiii să ne jucăm, ziceam "Du-te s te joci cu mami cu mingea", că eu nu eram în stare. D-aia îţi zic că sînt hotărît să nu accept riscurile, am copii, nu pot să-mi pun sănătatea în pericol"

Pe platforma Gazeta Digitală găseşti toate detaliile despre accidentarea lui Mazilu, dar şi alte dezvăluiri în interviul exclusiv: ce spune despre o revenire în fotbal, ce salariu ar accepta şi cum descrie perioada din Ucraina.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  21 Octombrie 2014, 12:56

Aveti grija

Vezi toate comentariile (1)
Comentează