FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

Chemat la DNA » Procurorii au reluat cercetările în cazul lui Toni Doboş, acuzat de luare de mită în Dosarul "Valiza"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 13:28

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită în Dosarul "Valiza". 

În acelaşi dosar, Victor Piţurcă a primit un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului, Alina Ciul şi Radu Marino au primit cîte un an şi jumătate cu suspendare, iar Teia Sponte, doi ani cu suspendare.

Procurorii DNA au reluat azi ancheta în cazul lui Anton Doboş, pe atunci preşedintele clubului. Aceştia n-au mai mers înainte cu cercetările în cazul lui din cauza accidentului rutier suferit de fostul internaţional în 2008. Azi, procurorii l-au chemat la DNA pentru a-i spune că e suspectat de luare de mită în acest dosar, informează Digi24.

Judecătorii au dispus confiscarea celor 1.700.000 de euro pe care jucătorii Universităţii Cluj urmau să-i primească în cazul în care o împiedicau pe CFR Cluj în ultima etapă a sezonului 2007-2008, iar Steaua ar fi devenit campioană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
vap_andrei
vap_andrei  •  21 Octombrie 2014, 17:00

Ce amuzant! La noi, poți pune la sertar oricât timp, orice dosar. Nu îl închizi. Termini doar capitole. Dacă ai nevoie, re-deschizi. Nimeni nu spune nimic. Frumos, frumos. Toni Gogoș, la bulău.

legendavisinie
legendavisinie  •  21 Octombrie 2014, 16:24
Postat de torinezul pe 21 Octombrie 2014, 15:27

Vad ca de ani buni doar asta scrii. Deci ,daca e asa cum zici ,incepand cu 16 noiembrie cand Base nu mai e la putere vor fi arestati toti cei despre care vorbesti .Baiete ,esti mai prost decat prevede legea .Infractorii sunt transpartinici ( vezi ca nu e injuratura ) ,iar cei ca tine tot prosti mor .

Lasa-l in pace pe valah ala. E clown-ul forumului gsp.

torinezul
torinezul  •  21 Octombrie 2014, 15:27
Postat de valah1986campionii.europei pe 21 Octombrie 2014, 14:17

1. Bilica tu ai făcut faultul la penalty-ul prin care ungurii fara tara au ciordit campionatul? 2.Bilica: ” Cu trei zile înainte de meci, după ce am terminat antrenamentul, m-au sunat nişte jucători de la CFR!” 3. Si ce ti au cerut? Bilica: ” Mi-au cerut să ne întîlnim undeva, în oraş. M-am dus. Acolo mi-au spus s-o las mai moale în meciul cu ei.........mi-au zis doar că este vorba de bani mulţi. _____ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei.

Vad ca de ani buni doar asta scrii. Deci ,daca e asa cum zici ,incepand cu 16 noiembrie cand Base nu mai e la putere vor fi arestati toti cei despre care vorbesti .Baiete ,esti mai prost decat prevede legea .Infractorii sunt transpartinici ( vezi ca nu e injuratura ) ,iar cei ca tine tot prosti mor .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează