FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un oficial stelist nu crede în varianta Mircea Lucescu, dar a găsit rezolvarea pentru postul de selecţioner: "Şi la Steaua, şi la naţională"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 20:41

După plecarea lui Victor Piţurcă de la cîrma naţionalei au apărut mai multe variante de selecţioneri, printre care şi cea cu Mircea Lucescu antrenor la Şahtior, dar şi la formaţia "tricoloră".

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, s-a arătat încîntat de această soluţie, dar a venit şi cu altă propunere.

"Sînt sceptic că ar veni Mircea Lucescu. Dacă acceptă, ar fi o variantă extraordinară, dar în continuare sînt sceptic. A fost antrenorul care m-a promovat, este cel mai bun din România. Mi-e greu să văd cum ar putea să se achite de ambele sarcini.

Mai repede vedeam un Reghecampf la Steaua şi la naţională, Mircea Lucescu e în altă ţară, trebuie să urmărească jucători. E cam complicat", a spus Duckadam la Digisport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
andytheblue
andytheblue  •  23 Octombrie 2014, 20:13

dinAMO ESTE RUSINEA EUROPEI , IAR STEAUA MANDRIA ROMANIEI !

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 22:32

sa vina dukadam !

rdanutz
rdanutz  •  22 Octombrie 2014, 08:34
Postat de nebraska pe 21 Octombrie 2014, 21:58

:)))))))))))))))))))))))))

Ca Duckadam nu e cine ar trebui sa fie e o chestie ... dar Bula e un pol, iar Pacala e in partea cealalta. Tu in mintea ta, din capul tau ar trebui sa te hotarasti daca e Bula sau Pacala! Incepe prin a citi cea despre Pacala, Tandala si alti boieri ai spiritului romanesc apus! Daca Bula = Pacala ... nu e bine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează