INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - AJAX

Nimeni nu i-a mai făcut asta lui Lionel Messi de 6 ani! Reacţia argentinianului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 03:23

Luis Enrique şi-a mai încercat o dată norocul cu Lionel Messi, în meciul cu Ajax, din grupele Ligii Campionilor :)

Tehnicianul l-a scos de pe teren pe argentinian în minutul 67 al meciului, aceasta fiind o premieră de cînd spaniolul conduce formaţia catalană. 

Argentinianul a fost schimbat cu Munir, ieşind fără să protesteze. Acelaşi lucru a vrut să-l facă Luis Enrique şi în meciul din campionatu cu Eibar, cînd Messi a fost întrebat de Luis Enrique dacă doreşte să fie schimbat, răspunsul atacantului fiind clar negativ chiar şi după insistenţele lui "Lucho".

Messi a ieşit în aplauzele spectatorilor de pe Camp Nou, fiind ovaţionat la scenă deschisă de întreg stadionul. Fotbalistul Barcelonei n-a mai fost schimbat atît de devreme într-un meci de Liga Campionilor, exceptînd o accidentare, de 6 ani, 26.11.2008 a fost ultima dată cînd s-a întîmplat asta.

După partidă, Messi a fost chestionat pe tema schimbării şi a reacţiei de la meciul cu Eibar de TV3: "Nu mă înţelesesem cu Luis Enrique să mă schimbe. Am auzit că aşa s-a comentat, că fusese o înţelegere a noastră, s-au spus multe, dar nu e nimic adevărat. Luis Enrique e antrenorul şi mă înlocuieşte atunci cînd trebuie, nu e nici o problemă".

Citeşte şi: Luis Enrique stă drepţi în faţa lui Lionel Messi » Neymar are de suferit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
madskills
madskills  •  22 Octombrie 2014, 09:49
Postat de cracker pe 21 Octombrie 2014, 23:53

Daca jucau cu ultima clasata in campionat sigur nu-l schimba, dar joaca cu Real la fel cu a spus si cel de sub mine, jurnalistii lu' peste

eee si cu tine acum, trebuie sa scrie si "ziaristii" astia ceva senzational. O sa vedeti ca si Ronaldo o sa fie schimbat daca totul merge bine cu liverpool. Si e perfect normal sa-ti protejezi cei mai buni jucatori cand urmeaza meciul care poate decide campionatul.

pbogdan
pbogdan  •  22 Octombrie 2014, 07:08
Postat de cracker pe 21 Octombrie 2014, 23:53

Daca jucau cu ultima clasata in campionat sigur nu-l schimba, dar joaca cu Real la fel cu a spus si cel de sub mine, jurnalistii lu' peste

era deja 2-0.. peste 3 zile joaca la Real, schimbare normala. probabil Piturca se credea la Barcelona cand l-a scos pe Sanmartean in meciul cu Ungaria.

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 00:40

respect leo !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează