FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Ruşii anunţă: "Gata, Lucescu a bătut palma cu FRF!" » Declaraţii în exclusivitate ale lui Il Luce pentru GSP.ro

"Lucescu s-a înţeles să preia naţionala României" scrie vesti.ru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 14:09

Portalul vesti.ru anunţă că Mircea Lucescu a discutat cu patronul lui Şahtior, Rinat Ahmetov, posibilitatea de a prelua naţionala României în paralel cu echipa din Doneţk, iar acesta a fost de acord. 
Rusii scriu că Lucescu va pregăti ambele formaţii pînă la finalul sezonului, după care va renunţa definitiv la a mai antrena în Ucraina! Aceştia mai anunţă că Il Luce va fi prezentat ca selecţioner al României pînă duminică.

Lucescu neagă

Contactat de GSP.ro în urmă cu cîteva minute pentru a comenta informaţia venită din Rusia, Mircea Lucescu a spus: "Nu am vorbit cu nimeni despre subiect! Sînt doar invenţii ale presei ruseşti!"

Marţi, GSP a informat în exclusivitate despre schimbarea de atitudine a lui Lucescu faţă de proiectul de la naţională. Detalii AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (236)
andytheblue
andytheblue  •  23 Octombrie 2014, 18:23

dinAMO ESTE RUSINEA EUROPEI , IAR STEAUA MANDRIA ROMANIEI !

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Octombrie 2014, 03:33

Nu cred ca Il Luce va prelua nationala, e prea batran pentru o asemenea aventura sortita esecului. Problema este urmatoarea: Romania poate obtine in cel mai bun caz calificarea la turneele finale, unde se va face de ras, indiferent de antrenor. Nu sunt jucatori pentru a spera la mai mult. Asa ca, ar fi bine sa vina un antrenor gen Protasov, care sa puna accent pe spectacol chiar cu riscul unor rezultate inferioare. Mai bine sa ne bucuram de fotbal in calificari si sa nu ne calificam la turneele finale, decat sa ne calificam jucand meschin si sa ne facem de ras acolo, sau, cel mai nasol, cum a fost pana acum, sa stam si cu fundul in poarta tot timpul si nici sa nu ne calificam.

xhthu
xhthu  •  23 Octombrie 2014, 01:13
Postat de adriann_ pe 23 Octombrie 2014, 00:35

Da, dupa capul tau au asteptat romanii mai bine de 150 de ani ca sa se dea la femeile dace. Sau alea stateau ascunse prin munti, nu? Mai baiatule, oamenii erau tot oameni si pe vremea aia...

uita povestile juniorule .nu te tragi din romani doar pentru ca asa ti-a zis la scoala . romanii aveau deja drumuri si canalizare cand au ajuns pe la carpati .in romania 50 % din populatie inca pastreaza sfanta traditie daca căcându se in gropi din fundu curtii . nu te tragi din nici un lastar nobil sau relevant pentru personalitatea ta acum .e sti doar o corcitura de dac cu slav/turc/tatar/tiqan . cu o groapa in fundu curtii

Vezi toate comentariile (236)
Comentează