INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

VIDEO Presa străină a realizat un interviu cu unul dintre antrenorii români care domină lumea arabă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 17:19

Românii au început să fie tot mai cunoscuţi în fotbalul arab. Asta se întîmplă şi cu Florin Motroc, antrenorul lui Al Ramtha din campionatul iordanian.

Fosta mare glorie rapidistă a cucerit campionatul în Iordania cu Shabab al Ordon, apoi a luat acelaşi trofeu cu Al Riffa din Bahrain, iar acum are 4 victori în primele 4 etape cu Al Ramtha.

Datorită acestor performanţe, un post de televiziune din Qatar a realizat un interviu cu antrenorul român în care Florin Motroc şi-a asemănat formaţia cu echipa giuleşteană, spunînd că e un Rapid al Iordaniei, însă a vorbit şi despre ce înseamnă să fii antrenor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
secundul
secundul  •  22 Octombrie 2014, 21:16

Ma, nu-l puneti la nationala ca pe Isac?

rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  22 Octombrie 2014, 21:02

Prima echipa echipa Rapid in Romania a existat la Craiova in 1915 in categoria 2 (locala) vezi foto la minutul 0:40 din video youtube.com/watch?v=fT8PbOpjgqI echipa CFR Bucuresti 1923 fiind numita asa abia in 1937 Rapid Bucuresti dupa un echipament primit de la Rapid Viena si asa le-a ramas numele cum scria pe tricouri de rezerva visini sau violete ale vienezilor. In alta ordine de idei o istorie a primei echipe Oltenia Craiova o perioada fuzinand sub numele Excelsior Oltenia Craiova youtube.com/olteniacus youtube.com/watch?v=fT8PbOpjgqI o echipa Excelsior Rotterdam 1902 exista inca in Olanda si chiar CFR Bucuresti are la baza lotul unei echipe Excelsior Bucuresti diferite de Crai

brancusi
brancusi  •  22 Octombrie 2014, 19:18

Anonimus,iar esti paralel cu subiectul!Mare glorie a fost tatal sau,baiatul a fost ceva de nivelul lui Jumulica,dar se pare ca are ceva mai mult in cap decat mascariciul si traieste omul linistit si confortabil la ciuharezi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează