SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Dezvăluiri incredibile despre Simona Halep: "Tatăl ei a vîndut TOT! Dacă nu avea performanţe, acum erau săraci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 19:36

Simona Halep a învins-o azi categoric, 6-0, 6-2, pe Serena Williams. Performanţa sportivei noastre a surprins pe toată lumea. Dumitru Dragomir face cîteva dezvăluiri surprinzătoare despre numărul 4 WTA. 

"Ce a făcut Halep este o mîndrie naţională. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e la machedoni. Cred că au tăiat capetele la vreo cinci berbeci, grătarele ard de zor! Cred că Serena avea pulsul 300 la cît a fugărit-o Simona.

Dacă o prinde acum, o bate şi pe Şarapova. Rezultatul e fenomenal. Toate agenţiile din lume vorbesc de România. Dar într-o săptămînă, două găsim noi ceva s-o bălăcărim. Am văzut meciul pe telefon. Eram la tribunal, iar toată lumea vorbea numai de Halep.

Nici Simona nu cred că îşi imagina că o va bate în halul ăsta. Nu are forţă saraca, dar are o tehnică fenomenală. O putem pune pe Simona lîngă Nadia şi Ilie Năstase. Din punctul de vedere al mediatizării îi întrece. Va deveni cel mai bine plătit sportiv din România.

Părinţii ei şi-au vîndut casele pentru ca Simona să poată face carieră. Tatăl ei şi-a vîndut averea! Dacă nu ar fi avut performanţe, ar fi rămas săraci”, a spus Dragomir la LookTV.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
supersolo
supersolo  •  24 Octombrie 2014, 01:25
Postat de braveheartro pe 23 Octombrie 2014, 23:15

Erai la tribunal? Și nu te-au oprit încă acolo? Mai ai puțin...

Cred ca trebuiau sa-l retina ...omul a inceput sa o ia pe aratura grav de tot....poate al ajuta justitia sa devina sarac ....sa vada cum e ...

supersolo
supersolo  •  24 Octombrie 2014, 01:24

Dragomir e varza ...a ajuns senil la batranete ...familia lui Simona ...nu au fost...nu sunt ...si nu deveneau saraci daca Simo nu devenea o sportiva buna ...ce spune Dragomir e tampenie...da ..e adevarat ca au vandut doar fabrica de lapte a tatalui ei...dar casa si celelalte nu te gandi ca le vindea pentru a trai o iluzie in cazul in care Simo nu facea fata ca sportiv ...orice om are o limita cand investeste in ceva sau cineva ...iar cand au ajuns la limita au gasit un sponsor care sa o ajute ...fata a crescut si a evoluat ...riscuri in trecut au existat..dar toate acestea s-au terminat ...trecutul e istorie si nu mai are rost sa-l dezgropam ....

braveheartro
braveheartro  •  23 Octombrie 2014, 23:15

Erai la tribunal? Și nu te-au oprit încă acolo? Mai ai puțin...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează