SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Serena Williams, impresionată de Simona Halep: ”Mă tot gîndeam dacă aş putea lua trei game-uri. N-a ieşit”

Serena Williams vrea să își păstreze atitudinea războinică
Serena Williams vrea să își păstreze atitudinea războinică

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 22:44

Serena Williams a recunoscut superioritatea de ieri a româncei şi a spus că se va pregăti special pentru următoarea lor întîlnire.

Prima a venit la conferinţă Serena Williams. Cu părul desfăcut şi şapcă, trening bleumarin, butonînd telefonul pînă la intrarea în sală. S-a aşezat cu o oarecare lentoare, apoi a tratat situaţia cu calm şi cu generozitate.

N-a scăpat ocazia să spună de mai multe ori cît de bine a jucat Simona. Chiar că, după părerea ei, a fost cel mai bun meci al româncei de până acum. Nu a încercat să se ascundă în spatele unei proaste dispoziţii, accidentări sau stări emoţionale. "Nu cred că arăt emoţionată", i-a spus ea unui ziarist american.

"Cred că eşti în căutarea unui subiect pentru blogul tău! Da, da, asta vrei", a adăugat, rîzînd. "Frustrată, asta da. Pentru că îmi doresc să fi jucat mai bine. Să fi cîştigat mai mult de două game-uri. M-am zbătut pentru trei măcar, chiar mă gîndeam la un moment dat, «dacă aş putea să iau trei game-uri!». N-a ieşit".

În nota serioasă, liderul mondial a accentuat faptul că Simona a jucat bine. "Niciodată n-am văzut-o aşa. Bineînţeles, n-a avut nimic de pierdut şi, de aceea, şi-a căutat loviturile. A luat mingea devreme şi a fost foarte, foarte solidă. A servit mult mai bine decît ştiam eu pentru că am văzut-o de multe ori jucînd. A avut servicii doi tari, nu mai spun de primul, a reuşit multe lovituri cîştigătoare. Nu e jocul ei uzual. Dar asta e, trebuie să rişti. Ea a făcut-o, eu nu".

Şi a încheiat cu ceea s-ar putea numi ameninţare. Sau avertizare. Sau s-ar putea numi preocupare pentru viitor. "Simona a jucat foarte bine. Ca să fiu foarte sinceră, abia aştept următoarea noastră întîlnire. Mă face să-mi doresc să merg acasă şi să muncesc din greu şi să mă pregătesc special pentru un meci cu ea".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
danieldan71
danieldan71  •  24 Octombrie 2014, 01:50

Serena va da de pamant,va matura pe jos cu Simona Halep...Simona a jucat bine sau Serena a jucat prost,de fapt?Mi-e mila de ce o asteapta pe Halep la urmatoarea intalnire...Serena ramane o legenda...Simona in grupa mica a tenisului...Timpul va dovedi asta...

andytheblue
andytheblue  •  23 Octombrie 2014, 21:08

bravo simona ,acum te tine minte asta !

shab
shab  •  23 Octombrie 2014, 14:58
Postat de alex311088 pe 23 Octombrie 2014, 11:45

dar de ce sa ne dorim sa nu treaca? eu zic ca in fata jucatoarelor mari isi poate da simona masura valorii

La turneul asta, TOATE sunt jucatoare mari. De ce crezi ca se numeste 'turneul campioanelor'?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează