SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

S-a răzbunat pe Eugenie Bouchard! Serena Williams a demolat-o pe canadiancă în stilul Simona Halep

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 15:51

După ce a fost umilită de Halep, Serena Williams a distrus-o pe Eugenie Bouchard, scor 6-1, 6-1.

Cu un joc mult mai exact decît ieri, Serena nu i-a dat nici o şansă micuţei Eugenie Bouchard, care nu i-a putut face faţă numărului 1 WTA.

Serena n-a mai repetat nici dublele greşeli din meciul de ieri, avînd una singură, dar nici erorile neforţate şi a terminat meciul în mai puţin de o oră de joc, mai exact 57 de minute.

205 km/h a avut cel mai tare serviciu al Serenei Williams

Termină anul pe primul loc

Serena Williams va încheia pentru a patra oară anul pe primul loc în clasamentul WTA, asta după ce Maria Şarapova, singura care o putea depăşi, a pierdut şi al doilea meci la Turneul Campioanelor.

Rusoaica avea şanse matematice de a trece peste Serena Williams pînă la finalul anului. Ar fi fost pentru prima dată în carieră cînd ar fi reuşit acest lucru. 

Serena a mai fost la finalul anului pe primul loc mondial în 2002, 2009 şi 2013. Campioana de anul trecut a cîştigat primul meci de la Turneul Campioanelor, însă apoi a fost umilită de Simona Halep, 6-0, 6-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
supersolo
supersolo  •  24 Octombrie 2014, 00:59

nu as vrea o finala IAR cu Serena...dar daca Simona isi doreste o finala cu ea ...e alegerea ei....

thedronius
thedronius  •  24 Octombrie 2014, 00:06
Postat de lapusneanul pe 23 Octombrie 2014, 18:24

nu mai e eugenie, e genie, chestie de marketing...:) mori de ras , nu alta......cum ar fi ca doamna ruzici sa faca lobby la wta sa-i zica si campioanei noastre mona halep.? .:)

Nu fiti bula/ngii. Si pe a noastra o alinta lumea Simo. Care e problema ca aleia i se zice Genie, Sarapova e Masha sau Azarenka e Vika? Debordati de nationalism pen/ibil.

msr_ms
msr_ms  •  23 Octombrie 2014, 18:39
Postat de lapusneanul pe 23 Octombrie 2014, 18:25

ar fi culmea ca in finala sa fie ...EGAL :)))))

:))) o lasa sa castige la lovituri de departajare...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează