INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - ASTRA 2-1

Cum comentează jucătorii Astrei înfrîngerea din faţa lui Celtic: "Sîntem frustraţi, dar n-avem ce face"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 00:43

Astra a fost învinsă cu 2-1 de Celtic, dar jucători Astrei consideră că ghinionul a jucat un rol foarte important în înfrîngerea din cea de-a treia etapă din Europa League.

"Eu zic că i-am surprins pe cei de la Celtic. Am jucat pe contraatac, dar din păcate n-am reuşit să cîştigăm. E o echipă cu experienţă, dar sperăm să luăm puncte în celelalte meciuri. Jocul a mers foarte bine, mai ales în prima repriză.

Am demonstrat că sîntem o echipă cu experienţă. Noi ne-am propus să luăm cît mai multe puncte, dar e o competiţie nouă pentru noi", a spus Gabi Enache la Digisport.

"În prima repriză am jucat foarte bine, dar, din păcate, am primit gol din fază fixă. Există o frustrare pentru că noi meritam să obţinem puncte. Ne-am dorit foarte mult să cîştigăm, dar, din păcate, am avut ghinion la acele faze unde puteam marca", a spus şi Constantin Budescu la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Octombrie 2014, 01:39
Postat de cipinho79 pe 24 Octombrie 2014, 01:35

ratari multe fratilor! din 4 ratari mari in prima repriza (celtic una singura) ar fi trebuit sa inscrieti macar un gol. celtic din 3 suturi pe poarta a dat 2 goluri ;)

este corect, dar la final conteaza cine invinge peste ani si ani nimeni nu mai retine bine un meci oarecare, ci numai scorul. dintre zeci de mii de partide, acesta a fost unul. si peste 20 de ani, daca cineva va mai retine macar ca a existat si acest meci, cel mult isi va mai aduce minte de meci, cumva si de scor. dar nimic mai mult. in memoria colectiva abia daca raman vii amintirile despre marile meciuri, finale de CM, de CE (nu in toate cazurile) sau finalele CCE/UCL (la fel, nu intotdeauna, doar cele foarte spectaculoase si memorabile).

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Octombrie 2014, 01:36

intotdeauna conteaza ce ramane pe tabela de marcaj si in statistici. si, ce a ramas dupa acest meci e ceva extrem de simplu : primele doua cifre arabe, adica scorul final 2-1.

cipinho79
cipinho79  •  24 Octombrie 2014, 01:35

ratari multe fratilor! din 4 ratari mari in prima repriza (celtic una singura) ar fi trebuit sa inscrieti macar un gol. celtic din 3 suturi pe poarta a dat 2 goluri ;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează