SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep va juca pe patinoarul din Galaţi în Fed Cup! :D Cum explică Federaţia decizia surprinzătoare!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 17:06

Echipa de Fed Cup a României va întîlni reprezentativa Spaniei pe 7 şi 8 februarie 2015, într-un meci pentru Grupa Mondială II.
Federaţia Română de Tenis a decis ca partida să se desfăşoare la Galaţi, la Patinoarul ”Dunărea”, o sală cu o capacitate de 5.000 de locuri, potrivit Mediafax.

”Federaţia Internaţională de Tenis, ITF, a acceptat propunerea noastră de a organiza întîlnirea de Fed Cup, România- Spania, la Galaţi. Meciurile vor avea 
loc pe o suprafaţă pe care o vom alege împreună cu echipa de Fed Cup a României. Am ales acest oraş pentru că vrem ca echipele de Fed Cup şi Cupa Davis să ajungă în cît mai multe oraşe din România, pentru a putea populariza acest sport. În ultimii ani, s-a jucat Cupa Davis la Cluj şi Braşov, urmează Fed Cup la Galaţi şi, probabil, următorul meci va fi la Craiova", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, potrivit Mediafax.

"Nu contează în ce oraş jucăm, ci important este ca spectatorii să fie alături de noi în număr cît mai mare, noi să ne facem jocul cît mai bine şi în final să ieşim învingători. Suprafaţa de joc va fi montată înaintea întîlnirii cu Spania şi urmează să o stabilim împreună cu fetele şi Federaţia Română de Tenis, dar cel mai sigur vom juca pe o suprafaţă hard", a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecşor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
hutul
hutul  •  24 Octombrie 2014, 18:19

O idee foarte bună !

latzio80
latzio80  •  24 Octombrie 2014, 18:09

Ma bucur ca vine tenisul mare si la Galati, dar 7/8 februarie e prea devreme pentru dezghetarea patinuarului.Oricum va fi frig in patinuar dar va fi plin ochi!

butters
butters  •  24 Octombrie 2014, 17:07

cat de stupid...lol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează