FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, LA 31 OCTOMBRIE, DE LA ORA 20:30, LIVETEXT GSP.RO, LOOK TV

Aroganţa pregătită de un oficial stelist la adresa "cîinilor" » Ce va face dacă roş-albaştrii vor cîştiga cu Dinamo de Halloween

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 17:39

Steaua o va înfrunta pe Dinamo în etapa a XIII-a a Ligii 1, la 31 octombrie, de la ora 20:30, dar duelul declaraţiilor a început deja.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a spus că dacă formaţia sa se va impune în faţa lui Dinamo, atunci se va costuma într-un cîine. Ca o coincidenţă, derby-ul va avea loc chiar în seara de Holloween, pe 31 octombrie.

"Ştiu că partida Steaua - Dinamo se va disputa chiar de Halloween, dar cu siguranţă nu voi merge costumat la stadion. E cel mai important joc din campionat, dacă îl cîştigăm vom avea linişte, în special din partea fanilor. Steaua are un lot mai valoros şi sînt convins că acest lucru se va vedea şi pe teren. Dacă batem Dinamo de Halloween, mă voi costuma în cîine ", a spus Helmuth Duckadam la Look Plus.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
vap_andrei
vap_andrei  •  25 Octombrie 2014, 15:59
Postat de vap_andrei pe 25 Octombrie 2014, 00:40

Da bă, așa-i. Dacă noi nu avem un guzgan rozaliu să ne spună că suntem spartani și să lătrăm ca dezaxații "Hau Hau Hau", ce să-i faci? Abia aia-i imaginație.

Clar vroiam să fiu amuzant. Atât te duce capul?

star2002
star2002  •  25 Octombrie 2014, 12:11

Corciturile care il blameaza / ironizeaza pe acest imens sportiv, sunt constiente ca pseudo clubul al caror " suporteri " se dau ca sunt, nu va ajunge sa aiba nici 10 % din performantele si faima internationala a stelei, in consecinta singura lor preocupare este sa latre la ..... stele. Jalnica atitudine!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 02:28
Postat de nebraska pe 24 Octombrie 2014, 17:45

Locul lui mimi de bufon e liber,de ce sa nu-l ocupe nea helmut?

eu credeam ca tu esti in campanie cu tonta si guzganul rozaliu. ai fost la DNA sau stai la coada ?..))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează