GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Gheata Mercurial Superfly CR7 straluceste perfect pentru Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 17:43

Superstarul portughez Cristiano Ronaldo va evolua in premiera cu noile sale ghete Mercurial Superfly CR7 in acest weekend la Madrid.  Noul model are o silueta clasica Mercurial Superfly, este de culoare neagra cu insertii stralucitoare si este disponibila in varianta inalta sau scurta.

"Aceste ghete mi se potrivesc perfect pentru ca sunt elegante, frumoase si stralucesc intr-un mod nou si diferit”, afirma Ronaldo. "Mereu mi-a facut placere sa testez ghete noi, colectii noi, culori noi. Evident saptamana aceasta este vorba de un meci special, impotriva unei echipe puternice si sunt incantat sa joc intr-o pereche de ghete in care ma simt foarte bine."

“Echipa noastra a fost cu adevarat inspirata de idea folosirii unei culori clasice la realizarea unui design complet nou,” declara Max Blau, Vicepresedinte Global Football Footwear.  “Am reusit sa cream un nou mod de a privi culoarea neagra. Aceasta gheata stabileste un nou standard pe terenul de joc."

Efectul de stralucire a noii ghete Mercurial Superfly CR7 este creat cu ajutorul tehnologiei NIKESKIN.

“Stiam ca ne dorim sa cream efectul de stralucire pe terenul de joc si sa realizam ceva care sa iasa in evidenta in lumina soarelui sau a reflectoarelor, dar a fost nevoie de multe incercari pentru a reusi,” adauga Blau.  “Ideea a pornit chiar de la Cristiano. Tehnica si abilitatile sale l-au facut cel mai bun atacant din lume, iar modul in care iese in evidenta in meciurile importante este cu adevarat stralucitor, este un lucru care il defineste.”

Gheata Mercurial Superfly CR7 este construita special pentru viteza. Cu ajutorul gulerului dynamic fit care fixeaza perfect piciorul jucatorului la viteze mari, al suprafetei superioare micro-texturate Nike Flyknit care se muleaza pe picior, pozitioneaza piciorul mai aprope de minge si imbunatateste controlul. Talpa de carbon are un profil care este proiectat pentru a permite viteze explozive in orice directie.

“Cand Cristiano Ronaldo a vazut gheata pentru prima data, a ridicat-o imediat,” afirma Blau.  “Ne-a spus ca ii place eleganta sofisticata a ghetei si faptul ca parea potrivita pentru o ‘Gala’.”

Noua gheata Nike Mercurial CR7 este disponibila si intr-o silueta Mercurial Vapor X, permitand jucatorilor sa decida ce inaltime a gulerului este potrivita pentru ei. Gheata Mercurial Vapor nu are limba si se muleaza pe picior pentru o fixare ferma.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
putregaiu
putregaiu  •  24 Octombrie 2014, 19:44

las ca scoate si messi unele roz bonbon

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close