FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Declaraţie surprinzătoare a unui oficial LPF: "Pe Olăroiu nu l-a căutat nimeni să preia naţionala, ştiu asta sută la sută!"

Articol de - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 20:21

Oficialii FRF au anunţat azi că Anghel Iordănescu se va ocupa de echipa naţională după plecarea lui Victor Piţurcă şi după ce nu au reuşit să-l aducă pe Mircea Lucescu.

Directorul de imagine al LPF, Marius Mitran, a dezvăluit că una dintre cele mai dorite variante de către fani, Cosmin Olăroiu, n-a fost niciodată printre opţiunile Federaţiei.

"Nu l-a căutat nimeni pînă acum pe Cosmin Olăroiu pentru a prelua naţionala. E vorba doar de speculaţii. Ştiu acest detaliu sută la sută", a declarat Mitran.

Olăroiu, 45 de ani, pregăteşte echipa Al Ahli, din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
simina2
simina2  •  25 Octombrie 2014, 08:51

In zona golfului au avut rezultate si Ion Marin si Motroc si Balaci. Deci poate fi oricare o optiune, nu? Sa fim seriosi. Ne trebuie, poate, un Rehhagel!

varza00
varza00  •  25 Octombrie 2014, 08:15

nu inteleg de ce sunt probleme? Liga din emirate e un fel de divizia C cu multi bani. In mod logic cei ce antreneaza acolo nu prea au ce cauta in Europa. Olaroiu e un bondar plin de bani care habar nu are ce se antreneaza in europa.

plischi
plischi  •  25 Octombrie 2014, 08:14

daca oamenii nu l-au cautat fiindca in particular olaroiu le-a spus ca nu este interesat, care-i problema?! sa bagam strambe?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează