FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CS U CRAIOVA 2-3

Sorin Cârţu, nemulţumit de arbitrajul din meciul cu FC Braşov: "Nu se putea acorda penalty"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 23:10

CS U Craiova s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Braşov, după un joc nebun, plin de ocazii de poartă. Sorin Cârţu a comentat după meci şi s-a declarat nemulţumit de arbitraj.

"Am avut multe emoţii şi asta doar din vina noastră. E inadmisibil să dăm şanse adversarului. Pot să spun că în meci i-a băgat arbitrul, pentru că dacă acel balon ar fi rămas în interiorul terenului se putea spune că e penalty, dar la acea fază nu se putea da lovitură de la 11 metri.

După aceea au venit alte greşeli ale noastre. O să avem o discuţie despre acest lucru. Nu este normal să ai 2-0 şi să-ţi creezi singur probleme. Vătăjelu a făcut o partidă excelent, a jucat super, mai ales că a avut în zona lui un jucător de calitate, este vorba de Constantinescu.

Muncim foarte mult de cînd am venit aici, analizăm foarte bine adversarele, iar băieţii fac exact ce stabilim la antrenamente. Nu avem nimic ce să le reproşăm pînă acum", a spus Cârţu la Look tv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
raducallin
raducallin  •  25 Octombrie 2014, 18:12
Postat de dinamo..mania pe 25 Octombrie 2014, 06:44

penalty-ul ala se da numai la diviziile inferioare cand sunt meciuri aranjate. E o insulta la adresa arbitrajului sa comiti asemenea eroare. Chiar are dreptate Cartu cand a spus ca i-a bagat in joc cu penalty-ul ala. RUSINE ba puscarie de arbitru. Uite asa scotea Brasov un punct nemeritat.

Si hentul lui Brandan ce a fost ? Sa zicem ca penaltyul dat nu trebuia acordat,dar s-a compensat cu hentul ala clar in careu,de care marele Cartu nu mai zice nimic.In plus a fost si faultul la Aganovici, deci un egal chiar era echitabil,avand in vedere ca Brasovul a dormit in prima repriza .Din pacate portarul Iacob a dormit tot mecil,nu s-a trezit odata cu ceilalti la pauza.

bigiu
bigiu  •  25 Octombrie 2014, 09:06

albitru a tinut cu olteni si tot ei tipa k au fost furati . rusine

dinamo..mania
dinamo..mania  •  25 Octombrie 2014, 06:46

HAI CRAIOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Echipa cu cei mai multi suporteri la meciurile de acasa merita sa joace in Liga 1 si sa se bata la campionat

Vezi toate comentariile (8)
Comentează