INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA, AZI, ORA 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Carlo Ancelotti îi pregăteşte o surpriză Barcei » Luis Enrique: "Toţi avem dreptul să glumim"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 10:20

Astăzi, de la ora 19:00, în direct pe Digisport 1, va avea loc "El Clasico", duelul legendar dintre Real Madrid şi Barcelona. Aşa cum îi stă bine unei astfel de întîlniri, Carlo Ancelotti, tehnicianul madrilenilor, a promis deja că le pregăteşte o surpriză catalanilor.

"Ador surprizele, deşi anul trecut nu mi-a ieşit. Poate mîine va fi una în primul unsprezece. Nu vreau să schimb apărarea. Poate că voi scoate un mijlocaş şi voi băga un atacant. Sau invers.

Mă gîndesc mult la acest meci, îmi place, va fi o partidă vizionată în întreaga lume, este o adevărată fericire să pregăteşti un asemenea derby. De aceea mă gîndesc la o surpriză în echipa de start", a spus Ancelotti la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Barcelona.

Antrenorul madrilenilor a avut un comentariu răutăcios după ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, cînd a spus la conferinţa de presă: "Eu nu l-am întrebat pe Cristiano Ronaldo înainte să-l schimb", făcînd aluzie la răspunsul pe care Luis Enrique, antrenorul Barcei, l-a dat după ce Messi l-a ignorat cînd acesta a vrut să-l schimbe.

Imediat după declaraţia lui Ancelotti, Luis Enrique a spus că ştie de glumă şi nu se supără pe afirmaţiile omologului său de la marea rivală: "Îl respect foarte mult pe Ancelotti, ca om şi ca antrenor şi ştiu de glumă. Toţi avem dreptul să glumim. Îmi place chiar mult de el", a spus Enrique.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
bobinatul
bobinatul  •  25 Octombrie 2014, 11:21

Interesant meci. De mult nu au mai fost asa echilibrate echipele.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  25 Octombrie 2014, 11:11

Hai baietii,faceti un meci spectaculos,cu multe goluri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close