SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

The Serena Williams Show » Spectacol total la conferinţa de presă: "A fost epic! Racheta aia nu mă va mai nemulţumi niciodată!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 13:13

Serena Williams, jucătoarea de tenis care a învins-o în semifinală pe Caroline Wozniacki, scor 2-6, 6-3, 7-6 (8-6), după două ore şi 13 minute, a fost mult mai relaxată după momentul psihologic cînd a dat cu racheta de pămînt, şi a făcut spectacol la conferinţa de presă de după meci.

"A fost epic, nu-i aşa! Clar ceva legendar! Racheta aia nu mă va mai nemulţumi niciodată! Dar serios, nu sînt mîndră de ce am făcut.

Nu m-am simţit bine nici s-o bat pe prietena mea cea mai bună Caroline, e ca o soră mai mică pentru mine, de la un alt tată, o altă mamă, o altă ţară", a spus Serena la conferinţă.

"N-a fost o conferinţă de presă, a fost spectacol total, «The Serena Williams Show»", au concluzionat jurnaliştii prezenţi.

VIDEO şi FOTO Serena şi-a ieşit din minţi la Turneul Campioanelor » Publicul a fost uluit de gestul americancei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  25 Octombrie 2014, 14:47
Postat de sakamoto pe 25 Octombrie 2014, 14:33

O mare sportiva, o mare doamna Serena Wiliams! Toti avem de invatat de la ea!Respect!

Oricum diseara isi baga acu'-n vena iar, ca in primul meci cu Halep a zis ca nu-i nevoie... S-o vedeti voi pe steroidata cum va manca pamantul maine.

sakamoto
sakamoto  •  25 Octombrie 2014, 14:33

O mare sportiva, o mare doamna Serena Wiliams! Toti avem de invatat de la ea!Respect!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează