INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 3-1

Luis Enrique îşi apără elevii: ”Nu a fost diferenţă mare” » Ce spune despre Luis Suarez şi penalty-ul lui Pique

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 22:43

Luis Enrique şi-a apărat elevii, după ce aceştia au pierdut cu 3-1 în faţa Realului, pe Santiago Bernabeu.

”Nu a fost diferenţă mare. Am început bine. Apoi am încasat un gol şi ei şi-au creat ocazii. Înainte de asta, puteam face 2-0 şi să ne detaşăm, dar n-am reuşit. Realul a cîştigat meritat însă. Noi nu ne-am mai creat ocazii, 2-1 a venit după o strategie de care au profitat şi 3-1 după o eroare clară. E clar că avem rivale la fel de bune ca noi sau chiar mai bune. S-a văzut azi”, a declarat antrenorul catalanilor.

Tehnicianul Barcelonei nu l-a criticat pe Pique, care a făcut penalty-ul din care Ronaldo a egalat. ”Cine nu aluneca? Lovitură de la 11 metri fără dubii. Nu are nimic de-a face cu experienţă”, a punctat Luis Enrique.

Antrenorul catalanilor a vorbit şi despre evoluţia lui Luis Suarez. ”Nu regret că l-am folosit ca titular. A făcut mai multe decît mă aşteptam. A jucat bine, cu ritm. L-am schimbat din motive care ţin de pregătirea fizică, se aştepta la alt tip de meci. Nu o partidă în care să fim atît de slabi în apărăre. Asta trebuie să corectăm, dacă nu reuşim ne va costa scump, cum s-a întîmplat azi”, a spus Enrique.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
afc13
afc13  •  26 Octombrie 2014, 09:49

Rezultatul de pe tabela ramane. Peste 20 de ani nu se va mai sti cum au jucat echipele. Insa FCB nu a fost in forma, iar RM era pregatit sa infrunte si armata rusa. Asta a fost diferenta. In plus cred ca incet incet iese la iveala si diferenta calitatii antrenorilor. Enrique nu ajunge la nivelul lui Ancelotti, e clar ca lumina zilei. Dar nici nu inteleg conducerea FCB de ce au ales un antrenor cu experienta lui L.E. pt ca la jucatorii pe care ii au e nevoie de mult mai multa calitate.

plischi
plischi  •  26 Octombrie 2014, 06:49

auzi la el consolare! "nu a fost diferenta mare!" asta o poate spune antrenorul unui getafe sau vreo alta echipa mediocra din la liga, nu cel al catalanilor!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:25
Postat de reddevill pe 26 Octombrie 2014, 00:59

Mi-am schimbat impresia despre Luis Enrique. Demotivati ca niciodata intr-un meci cu Real, jucatorii Barcelonei... Mathieu pe stanga penibil, Mascherano, comisar de meserie, Pique la fel, Alves varza, Xavi Busquets si Iniesta lenti si previzibili, Messi fara chef, Neymar si Suarez - singurii ok. La cum a jucat Barcelona, Real trebuia sa le dea vreo cinci, sase. Slabuti...

au jucat foarte slab, mai ales unii jucatori de la care sunt pretentii mari.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează