SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Aşa a trăit Serena Williams meciul Simonei Halep cu Ana Ivanovici, decisiv pentru calificarea ei: "A fost prea mult"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 23:20

Serena Williams a povestit la conferinţa de presă cum a trăit meciul Simonei Halep cu Ana Ivanovici, decisiv pentru calificarea ei în semifinale. 

"A fost o nebunie. Nu vreau să mai trec prin asta. Dacă mă voi califica la ediţia viitoare, va trebui să îmi cîştig toate meciurile.

Nu îmi place ca soarta mea să fie în mîinile altcuiva. Halep a avut 5-1 în primul set şi mi-am spus «Ei bine, poate mă voi califica». Apoi ea a pierdut şi i-am spus asistentului meu: «S-ar putea să avem nevoie să ne rezervăm un zbor».

După care tot ce ştiu e că ea a luat un avans în setul doi şi a egalat situaţia. Mă gîndeam «Asta e prea mult. La anul îmi voi juca meciurile, le voi cîştiga pe toate trei şi vom vedea ce va fi de acolo»", a declarat Serena Williams, potrivit Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
tardelli
tardelli  •  26 Octombrie 2014, 10:19
Postat de ftwraku pe 26 Octombrie 2014, 08:28

ca este de rau*** ce prost mi-am inceput ziua....Prima imagine aia a fost...blah...nu am nimic cu ea,sa fie sanatoasa daca asa a lasat-o natura,Dumnezeu....eu cred ca Serena s-a masculizat atat si de posibilele 'practici moderne ale medicinei'''...cine stie ce dracu substante o fi bagat asta in ea sa arate ca Hulk....Samantha Stousur a zis ca uneori se antreneaza si 9ore pe zi,arata si aia a robot,dar Serena e prea detot...Aia prin UFC,K1 nu au picioarele ei...ma refer la barbati acum:)))))) Eu cred ca Serena putea sa fie si top 10 mondial la baieti:)))

Serena nu ar bate niciun barbat din top 100.Cred ca nu realizezi diferentele dintre tenisul feminin si masculin.

ftwraku
ftwraku  •  26 Octombrie 2014, 09:12
Postat de ortega pe 26 Octombrie 2014, 08:34

Dacă era nevasta blatistului Reghe managerul Simonei , sârboaica ar fi câștigat 6-0,6-0 ...

nu este adevarat...se retragea meciul de la pariuri daca era 'sexy"impresara managerul ei cum s-a intamplat de atatea ori de altfel cand ea era manager la Fc Snagov si Reghe antrenor...De ce casele de pariuri au retras multe meciuri in perioada aia alora de la Fc Snagov? In alta ordine de idei,imi amintesc de cineva care zicea ca Kvitova este urat....poi sexy impresara fara machiaj,la fel ca toate crudutele si 'toancele" si fara rochitele alea ,etc,etc,ar arata mai rau ca unele de 50 de ani.... insa nu mai aduceti subiecte de genu asta cand se discuta de performantele Simonei...Deja va incita astia din presa sa va cerati ca prostii...Zici ca aveti ceva de impartit cu aia de la Stea

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  26 Octombrie 2014, 08:47
Postat de ortega pe 26 Octombrie 2014, 08:34

Dacă era nevasta blatistului Reghe managerul Simonei , sârboaica ar fi câștigat 6-0,6-0 ...

tot 6-0 6-0 pentru sarboaica ar fi fost si daca tatal sarboaicei era reprezentant Samsung iar arbitrii aveau ca sponsor acelasi Samsung

Vezi toate comentariile (18)
Comentează