FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 31 OCTOMBRIE, 20:30, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

Danciu-gol avertizează »"Vrem un arbitraj echidistant! Derby-ul cu Steaua trebuie să fie decis de fotbalişti"

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 12:57

Cu o zi înainte de derby, directorul general al cîinilor este îngrijorat de erorile de arbitraj din ultimele meciuri şi speră ca meciul cu Steaua să nu fie afectat de greşeli ale brigăzii de arbitrii.
"Facem apel la un arbitraj echidistant pentru meciul de mîine. Vrem ca jocul de fotbal să fie decis doar de sportivii de pe teren. Credem că va fi un meci frumos şi sper să fie un derby nealterat de greşelile de arbitraj. Avem încredere în orice arbitru delegat pentru că dacă a fost pus la meci, atunci înseamnă că este un om de valoare, un profesionist", a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.RO.

Meciul dintre Steaua şi Dinamo se va disputa vineri, 31 octombrie, ora 20:30, în direct pe LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
khal_37
khal_37  •  30 Octombrie 2014, 21:34
Postat de reddog pe 30 Octombrie 2014, 14:34

Hotzilor,comunisti nenorociti.armata hoatza ...Huooooo...Ceausestilor

tot hotii striga hotii ciudatilor...cine a fost pe National Arena la lansarea candidaturii cainelui rosu viorel ponta? Cine sunt cei 5000 de suporteri imbracati in alb-rosu care-i scandau cu frenezie numele si care au realizat coregrafia 3D cu mai marele hamaitor, seful ciumei rosii nomenclaturiste, noul comandant suprem al noului sistem comunisto securist? Cine are la conducere un fost conducator al securitatii ciumei rosii??? Despre ce vorbim aici bre...cata ipocrizie. Voi bolsevicilor nu intelegeti un lucru: Steaua=Romania si nu o puteti voi distruge cate zile veti avea, nici voi, nici urmasii urmasilor vostri prorusi. Cand o sa cada ciuma rosie o sa cadeti si voi...definitiv.

reddog
reddog  •  30 Octombrie 2014, 14:34
Postat de goggu pe 30 Octombrie 2014, 14:32

Am crezut ca Borcea a cerut arbitraj echidistant :(

Hotzilor,comunisti nenorociti.armata hoatza ...Huooooo...Ceausestilor

goggu
goggu  •  30 Octombrie 2014, 14:32

Am crezut ca Borcea a cerut arbitraj echidistant :(

Vezi toate comentariile (7)
Comentează