FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 31 OCTOMBRIE, 20:30, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

Enigmă cu un titular al Stelei » Costel Gâlcă: "El zice că îl doare, dar la RMN nu a ieşit nimic"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 13:36

Costel Câlcă şi Alex Chipciu au susţinut o conferinţă de presă înainte de derby-ul Steaua - Dinamo. Partida se va disputa vineri, ora 20:30, în direct pe LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Nu am emoţii înainte de meci. Am o echipă bună în care am încredere. Trebuie să ai atitudine şi valoare pentru a cîştiga. E normal că Steaua nu mai este aşa agresivă ca în trecut pentru că acum avem o posesie mai mare. Sper să nu mai fie greşeli de arbitraj. Vrem să fie un meci care să se decidă doar pe teren.

Vom vedea dacă Bourceanu va juca, pentru că vine după o pauză mare. Latovlevici a făcut un RMN şi a ieşit că nu are nimic, dar zice că îl doare ", a declarat Costel Gâlcă.

"O să fie un meci de campionat, un derby datorită presiunii. Sper să fie un spectacol frumos şi să cîştigăm. Nu va fi uşor pentru că au o echipă bună cu jucători de calitate. Anul trecut i-am bătut în Cupă, dar în campionat a fost mai greu.

Credeam că îi vom bate la o diferenţă mare şi abia am egalat. Au un antrenor bun şi jucători de calitate în atac, pe care îi apreciez. Eu mă simt bine, sper să joc şi să fiu în cea mai bună formă. Nu vreau să fac declaraţii ironice, nu vreau să desconsider adversarul. Vreau doar să cîştigăm. Trebuie să intrăm liniştiţi şi concentraţi.", a declarat Alex Chipciu.

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 08:40
Postat de valah1986campionii.europei pe 30 Octombrie 2014, 15:05

Gaborul Lali Sezarica trompeta boanghinei Arpad Zoltan Paszkany si al baronului local PDL Florea care pompeaza bani publici in mizeria de club clonat ASA Târgu Mureș (nume complet Asociația Sportivă Ardeal Târgu Mureș, în maghiară ESK Marosvásárhely) . Mizeria pedelista nu are nicio legatura cu vechiul club ASA Târgu Mureș (Asociația Sportivă a Armatei) , Domnul Cacoveanu a refuzat sa vanda palmaresul mafiei basiste. __________ ASA este un nume pus la misto de mafia basista PDL din Tinutul Secuiesc pt a crea confuzie.

vezi bai, Colonele, ca tocmai ti-ai facut rost de un mic grup de admiratori ferventi. sunt putini, dar se dovedesc fani adevarati, adica orbi de patimi. cultiva-i deci, asta inseamna sa fii popular, vere..)) pai, amigo, de unde sa stie ei ce inseamna un rau necesar ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 08:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bine macar ca recunosti. eu imi vad de la bun inceput de comentariile mele si de discutiile cu cei normali la cap, cu spirit, stiinta despre sport si cu umor. de regula nu intru in discutii cu dilii.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 08:23
Postat de steaua.libera pe 30 Octombrie 2014, 16:55

Apreciez atitudinea lui Chipciu! A revenit cu picioarele pe pamant!

era in nori ?..)

Vezi toate comentariile (60)
Comentează