FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - STEAUA 1-0

VIDEO Gabi Mureşan îi atacă pe stelişti, după ce l-au acuzat de intenţie la accidentarea lui Raul Rusescu: "Ei au rupt picioare, nu eu!" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 17:53

Gabi Mureşan, mijlocaşul celor de la ASA Tg. Mureş, a vorbit despre faza în care l-a accidentat pe Raul Rusescu în timpul partidei cu Steaua, scor 1-0.
"Voi suporta toate consecinţele dacă voi fi găsit vinovat conform regulamentelor şi dacă cineva poate afirma că a fost cu intenţie. Hai să ne uităm puţin şi în urmă. Cîţi jucători au avut de suferit de pe urma Stelei şi cîte picioare rupte au fost?

Click aici pentru VIDEO!

Regret faultul şi mi-am cerut scuze faţă de Rusescu. I-am trimis un mesaj şi i-am explicat. Nu a fost nici vorbă de intenţie, chiar dacă pe reluări se vede foarte urît. Pot să jur cu mîna pe inimă că nu am vrut să lovesc pe nimeni", a spus Gabi Mureşan la Look Plus.

Mijlocaşul de 32 de ani a adăugat: ”Ce jucător am accidentat eu care să stea şase luni pe tuşă? Cei de la Steaua au făcut asta, au rupt picioare. Dacă era invers, oare se mai făcea atîta tam-tam? Cred că am început să deranjăm multă lume, de parcă ASA se luptă la titlu”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (154)
cfrmania2
cfrmania2  •  31 Octombrie 2014, 15:24
Postat de stelistulbrasov pe 31 Octombrie 2014, 08:25

Muresan,un macelar,incepand de la mutra....

GARDOS A NENOROCIT UN OM , DEONTOLOGII VIETII LASATI-NE CU PROSTIILE VOASTRE.

humanimal
humanimal  •  31 Octombrie 2014, 15:13

E un ologar Muresan dar are dreptate. Da faultul lui Gardos a uitat lumea. A mai auzit careva de Bacila? S-a incheiat cariera lui.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  31 Octombrie 2014, 08:25

Muresan,un macelar,incepand de la mutra....

Vezi toate comentariile (154)
Comentează