FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 31 OCTOMBRIE, 20:30, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

Marius Alexe, pregătit pentru Derby de România: "Meciul din Cupă a venit ca o palmă" » Stelistul care l-a impresionat

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 10:00

Atacantul lui Dinamo, Marius Alexe, abia aşteaptă meciul împotriva Stelei. Jucătorul îi laudă pe rivali, însă crede că înfrîngerea din Cupă cu CS Mioveni (0-1) îi va ajuta pe dinamovişti. 

" Steaua este o echipă foarte bună, a jucat atît în Ligă, cît şi în Europa League. E clar că asta i-a ajutat foarte mult.

Sînt o echipă bine legată, la mijloc îl au pe Sînmărtean care cred că le face tot jocul. Dă pase decisive, este tot timpul în centrul jocului şi îi ajută foarte mult. Este genul de mijlocaş care iese în evidenţă. Este mereu în centrul atenţiei, de aia este şi un fotbalist mare şi a făcut meciuri foarte bune în acest tur de campionat şi în Europa".

...despre eliminarea din Cupă: "Am încercat să ne unim. A venit ca o palmă, a fost o partidă mai delicată. Am luat gol şi nu am reuşit să mai revenim, chiar dacă am atacat toată repriza a doua, însă ăsta e fotbalul.

Am avut timp să ne mobilizam foarte bine şi să încercăm să cîştigăm acest meci cu Steaua", a spus Marius Alexe la DigiSport.

Steaua - Dinamo este azi, de la ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
spartanul
spartanul  •  31 Octombrie 2014, 15:02

ba baiete mobilizativa dar repede vedeti spatele sa nu l lasati liber cum deobicei e la voi vraistie si atunci mai vorbim daca nu luam gol repede mai vorbim hai dinamo

wlp01
wlp01  •  31 Octombrie 2014, 14:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mi-e teama ca vei fi dezamagit dupa meci...

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  31 Octombrie 2014, 10:58

"Este mereu în centrul atenţiei, de aia este şi un fotbalist mare şi a făcut meciuri foarte bune".Nu cumva e un fotbalist mare,de aia e mereu in centrul atentiei?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează