FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Scos la tablă! Kyros Vassaras, chemat să dea explicaţii: "Pe 10 noiembrie trebuie să ne spună şi nouă ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 14:58

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a anunţat că în noiembrie Kyros Vassaras şi ceilalţi oameni din conducerea CCA vor trebui să dea explicaţii pentru arbitrajul slab din Liga 1. 

"Am hotărît ca pe data de 10 noiembrie toată Comisia Centrală a Arbitrilor să vină în faţa Comitetului Executiv, să ne explice şi nouă ce se întîmplă cu arbitrajul românesc.

Arbitraj care la momentul de faţă nemulţumeşte pe foarte multă lume", a spus Gheorghe Chivorchian pentru Dolce Sport.

Partida dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua s-a terminat cu un mare scandal din cauza greşelilor făcute de Istvan Kovacs, lucru recunoscut chiar şi de Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
joedoe
joedoe  •  31 Octombrie 2014, 17:46

CFR are de ani buni arbitri afiliaţi. Kovacs este împins de ani buni de la spate de CFR, spun că nu îl cunosc dar au băut împreună şampanii scumpe la petreceri serioase organizate de cei de la Cluj. Lucrurile astea erau întărite inclusiv de Crăciunescu înainte de a ajunge la CCA, din nou” Adrian Poprumboiu, în mai 2012 “CFR n-are demnitatea să vorbească de arbitraje 2.000 de ani de acum înainte! Arbitrajul e bolnav. Unele echipe acceptă să se infecteze, ba chiar îl cultivă, altele se feresc” Marian Iancu, noiembrie 2010

adnl
adnl  •  31 Octombrie 2014, 16:33

in toate campionatele Europei exista echipe favorizate de arbitrii.. exista un factor comercial in spatele acestor lucruri.. iar daca noi traim inca in grota si nu intelegem, cam asta ramane nivelul de analiza.. daca ne uitam in Anglia sau Spania vom vedea f simplu arbitraje partinitoarea fara prea mult efort.. cateva echipe au fost favorizate de-a lungul timpui.. Steaua, CFR.. si totusi au reusit sa faca o figura frumoasa in EL/UCL... deci nu e chiar totul castigat pe arbitraje din camp...

vladutz13
vladutz13  •  31 Octombrie 2014, 15:36

Ok, a fost arbitrajul dezastruos al lui Kovacs.... dar in rest, a fost mai rau decat in 2013? Nu stiu, parca au fost mai putine scandaluri. Poate si din cauza ca nu se mai uita nimeni la Liga 1 pe Look.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează