FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trei foşti jucători dinamovişti care păreau să aibă un viitor strălucit nu au confirmat nici după plecarea din "Ştefan cel Mare"

Articol de - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 17:24

Deşi în ultimii ani Dinamo s-a axat pe jucători tineri, unii fotbalişti dinamovişti nu au avut şansa de a se face remarcaţi la prima echipă.

Trei dintre cei mai lăudaţi şi apreciaţi jucători ai "cîinilor" nu au primit foarte multe şanse din partea antrenorilor lui Dinamo.

Raphael Stănescu
În urmă cu mai multe sezoane, mijlocaşul era văzut drept cel mai bun înlocuitor pentru Cătălin Munteanu, iar colegii de la prima echipă spuneau despre el că este cel mai talentat jucător de la club. "Micul Xavi", aşa cum era poreclit de colegi, nu a primit prea multe şanse de a juca la echipa mare a lui Dinamo şi a strîns doar şase prezenţe pentru roş-albi, marcînd un gol. Stănescu a fost împrumutat în sezonul trecut la Corona Braşov, unde a jucat 18 meciuri, iar în prezent este liber de contract.

Valentin Balint
Atacantul a debutat la Dinamo la începutul sezonului trecut, sub comanda lui Gigi Mulţescu, în meciul cu FC Vaslui. Balint a prins doar cinci meciuri pentru Dinamo şi a fost împrumunat în iarnă la Corona Braşov, deşi era văzut ca o soluţie pentru ofensiva dinamoviştilor. În prezent, Balint, 20 de ani, este legitimat la Rapid, unde a jucat cinci meciuri.

Darius Buia
Mijlocaşul a prins doar trei prezenţe în tricoul lui Dinamo, toate în returul sezonului trecut. În prezent, Buia, 20 de ani, este împrumutat la echipa ACS Acadamia Argeş Piteşti, din liga a doua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează