FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 20:30, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Arena roş-albastră » Steaua e neînvinsă pe Naţional Arena! Palmares zdrobitor în faţa lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 18:35

Derby de România se va disputa astăzi pentru a şaptea oară pe Naţional Arena, stadion pe care Steaua încă nu a cunoscut înfrîngerea în competiţiile interne.

"Roş-albaştrii" vor evolua în această seară pentru a 25-a oară  într-o competiţie internă pe cel mai modern stadion din ţară. În primele 24 de întîlniri, campioana României nu a pierdut, avînd 18 victorii şi 6 egaluri. În plus, au marcat de 50 de ori şi au primit numai 14 goluri.

Un sfert dintre aceste meciuri au fost împotriva lui Dinamo. Formaţia din "Ştefan cel Mare" a trăit un adevărat coşmar pe Naţional Arena în faţa rivalilor. Pînă în momentul de faţă, "cîinii" au obţinut doar un egal, 1-1, la returul din semifinalele Cupei României din sezonul trecut. În rest, au fost 5 victorii consecutive ale Stelei!

Derby-ul dintre Steaua şi Dinamo va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
para.para
para.para  •  31 Octombrie 2014, 22:20
Postat de jakab pe 31 Octombrie 2014, 20:23

În ce limbă este '' Național Arena'' ? Analfabeților cu ifose ....

In limba bosketilor etn0b0tanisti, sustinatori ai turmei si angajati la gazeta / s l u g i l o r / p r o a s t e. Titlu de cancan mioritic: "Steaua e neînvinsă pe Naţional Arena!" De fapt e vorba ca e neinvinsa in tara de maro in care fura orice punct, numai sa fure, de aia are toata conducerea la b u l a u. In Europa, e plin "National Arena" de umilinte ale turmei.

jakab
jakab  •  31 Octombrie 2014, 20:23

În ce limbă este '' Național Arena'' ? Analfabeților cu ifose ....

khal_37
khal_37  •  31 Octombrie 2014, 19:16
Postat de nebraska pe 31 Octombrie 2014, 18:55

Si prostii au dreptul la pareri,ti-ai expus-o.

mimamo mimam..iar ti-o iei in bot, pisica cheala, cu ranjet di bichon... HAAAAAAAAAAAAAAAI STEAUAAAAAAAAAAAA!!!!!MUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEE SLUGOILOR CIUMEI ROSII SI SISTEMULUI SECURISTO COMUNIST CARE SUSTIN SI IUBESC DINAMO!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează