SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE - LARVIK 23-24

HCM Baia Mare, învinsă de Larvik, 23-24, în al treilea meci din grupele Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 21:31

Campioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, de Larvik HK, cu scorul de 23-24 (13-12), în cel de-al treilea meci din grupa D a Ligii Campionilor.
Marcatoarele echipei băimărene au fost Davydenko 7 goluri, Marin 5, Buceschi 3, Makeeva 3, Nechita 2, Herrem 1, Szucs 1, Elisei 1 gol. HCM Baia Mare a ratat şapte aruncări de la 7 metri.

În prima partidă din grupa D, HCM Baia Mare a învins formaţia poloneză MKS Lublin, cu scorul de 30-25, iar în cea de-a doua a cedat, în deplasare, cu echipa franceză Metz Handball, cu 24-34.

Clasament
1. Larvik 6p
2. Metz 2p
3. HCM Baia Mare 2p
4. MKS Lublin 0p
Programul lui HCM: Larvik HK (deplasare, 8 noiembrie), MKS Lublin (deplasare, 16 noiembrie) şi Metz Handball (acasă, 21 noiembrie).

Primele două clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica în două grupe principale, din care apoi se va juca pentru sferturile de finală şi Turneul Final Four.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
brancusi
brancusi  •  01 Noiembrie 2014, 19:03

Ca roman sunt trist,dar realist privind lucrurile echipa e subtire,s-au bagat multi bani fara cap,probabil asa sunt inceputurile de drum la noi cand vrem sa cucerim lumea pocnind din degete,cu multe gafe manageriale...

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Noiembrie 2014, 15:49

pacat de rez inregistrat(anticipam sa"ciupim"cel putin un punct..si doua mergeau)pt ca larvik nu surprinde cu nimic(toate cele 3jocuri au fost ..la limita)chiar joaca mult mai slab fata de anul trecut...daca polonezele inving o sa trecem pe ultimul loc si cred ca o sa sie destul de greu sa-l parasim...cred ca o sa fie o mare surpriza ca echipa sa nu treaca de faza grupelor

tristan
tristan  •  01 Noiembrie 2014, 12:35
Postat de dora pe 31 Octombrie 2014, 23:16

Nu vor prinde primele 2 locuri ptr ca nu au valoare in Europa...insa in campionatul intern taie si spinzura...deocamdata.

nu stiu daca e vb de valoare sau antrenor...in final au jucat lent ,previzibil si cu multe greseli...echipa nu e sudata...parerea mea..in campionat defileaza datorita diferentei mari de valoare intre HCM si restul..in cupele euroepene fiecare detaliu face diferenta....aceste detalii nu sunt puse la punct ..si aici cred ca e vina antrenorului..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close