FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

FOTO Ironiile steliştilor după victoria cu Dinamo » Aroganţă direct din vestiar: "Doar trei" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 10:49

Steaua s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa lui Dinamo şi a ajuns la 10 meciuri fără înfrîngere în faţa marii rivale.

Deşi înainte de meci jucătorii Stelei au fost reţinuţi în declaraţii şi atacuri la adresa celor de la Dinamo, după victoria categorică şi-au ironizat marea rivală.

Andrei Prepeliţă a postat o fotografie pe contul său de Instagram, imediat după meci. Mijlocaşul apare alături de Chipciu, Keşeru şi Arlauskis şi indică scorul de pe tablă, mesajul fiind "Doar trei".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
vercsius
vercsius  •  01 Noiembrie 2014, 17:08

intrati aici si credeti-ma, nu veti regreta.Nu este nici-un truc ://peruserpaid.com/?ref=2668

respect2014
respect2014  •  01 Noiembrie 2014, 14:29

Una peste alta a fost un meci foarte frumos! Faza asta cu reciprocitatea pentru un numar mare de suporteri functioneaza minunat. E un show intreg cu doua galerii! Felicitari la amandoua. Steaua mai experimentata si mai puternica, Dinamo s a autodepasit! Ganditi va la un lucru...daca ar fi 4 asemena meciuri pe sezon nu ar fi mai bine? Acum uitati va ca vor sa revina la ce au hotarat si sa nu retrogradeze 6. Eu as propune o liga cu 40/50/60 de cluburi de unde sa nu retrogradeze nimeni niciodata! Sa curga banii doar...si sa fie dat campionatul pe cartoonnetwork

andrei.f
andrei.f  •  01 Noiembrie 2014, 13:48

Într-un an, dinamoviştii se mobilizează puternic doar la cele două meciuri cu Steaua. Luptă, domină dar, în final, se aleg cu bătuta de rigoare !

Vezi toate comentariile (36)
Comentează