FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Florin Bratu crede că 3-0 la Steaua - Dinamo este un scor mincinos: "Mi se pare destul de mare diferenţa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 11:44

Chiar dacă Dinamo a pierdut cu Steaua, scor 0-3, Florin Bratu crede că echipa lui Stoican a făcut un joc bun şi că scorul nu reflectă realitatea din teren.
"În prima repriză, Dinamo a jucat bine şi a a avut situaţii bune de a marca, dar Steaua e o echipă mare, cu jucători care fac diferenţa şi care ştiu cum să iasă din momentele dificile.

Mi se pare destul de mare diferenţa de scor, mai ales că s-a realizat pe finalul jocului. Dinamo putea intra în avantaj la pauză.

Mă bucur pentru debutul lui Patrick Petre. Este jucătorul meu de la echipa a doua, dar sper să rămînă să joace la prima echipă şi să aibă o carieră lungă", a declarat Florin Bratu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Noiembrie 2014, 05:31

pai, asa si este. un 5-5 era mai just, astea fiind si numarul ocaziilor de gol. steaua a marcat in 3 dintre ocazii, dinamo le-a ratat nonsalant pe toate 5. cu alta ocazie.

costacurta
costacurta  •  01 Noiembrie 2014, 20:18

Bratu se face de ras, asa le place lor, dinamuvistilor.

ziggyman
ziggyman  •  01 Noiembrie 2014, 13:23

cand trebuia sa castige Steaua cu 4,5-0 si se termina 2-1 ..nu mai i se parea mica diferenta !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează