FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Un stelist neglijat la naţională, direct în primul "11" al României cu Irlanda de Nord: "Cu reuşita asta şi-a cîştigat locul de titular!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 13:55

Fostul jucător al Stelei, Basarab Panduru, a vorbit despre Derby de România, în care Steaua s-a impus cu 3-0 prin reuşitele lui Szukala, Papp şi Keşeru, evidenţiind prestaţia lui Keşeru, pe care-l vede titular în echipa lui Iordănescu la meciul de calificare cu Irlanda de Nord.

"E un moment important pentru Gâlcă. A ratat Liga, dar e în Cupă, în Europa, în campionat... E mare lucru să baţi Dinamo la primul meci cu 3-0. Spune multe despre un antrenor tînăr, căruia puţini îi dădeau şanse, ziceau că n-are experienţă.

3-0 e un scor frumos, poate prea mare pentru ce s-a întîmplat în prima repriză. Gol frumos al lui Keşeru, cred că şi-a cîştigat locul de titular în meciul cu Irlanda de Nord după această reuşită", a spus Panduru la Dolcesport.

România - Irlanda de Nord se va juca pe 14 noiembrie, pe Arena Naţională.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
plischi
plischi  •  02 Noiembrie 2014, 07:38

il prefer totusi pe "turc". ala are mai mult bulan la gol! trist este ca n-avem un adevarat nouar la nationala.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Noiembrie 2014, 05:22
Postat de mytzu pe 01 Noiembrie 2014, 18:18

ar trebui sa joace si cu Keseru si cu Stancu, in spatele lui Keseru, ca asta e pozitia de baza a lui Stancu de fapt. trist e ca nu mai avem alti atacanti in acest moment. Chipciu pe dreapta si Tanase pe stanga, sau Maxim, daca se trezeste din dormit.

eu propun sa fie luati toti cei din lotul lui steaua, si sa eliminam galbenul din Tricolor. sunt convins ca amorul propriu al multora tot nu va fi satisfacut.

plesan
plesan  •  01 Noiembrie 2014, 21:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca nu mergem o sa puna ei votu in locu nostru..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează