FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 2-0

Analiză la cald » Costel Gâlcă explică de ce Steaua n-a reuşit să marcheze în prima repriză

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 22:45

Steaua a cîştigat cu 2-0 meciul cu FC Braşov, iar Costel Gâlcă este mulţumit de jocul elevilor săi.

"Sînt fericit că am cîştigat. Mă aşteptam la un meci greu. Ne-a fost greu în prima repriză să desfacem apărarea lor. După ce am marcat primul gol, am avut mai multe ocazii. Băieţii au ştiut că trebuie să marcheze.

Se vede că am avut mulţi jucători la echipele naţionale. Jucătorii au acuzat oboseală. S-a văzut că jucătorii nu aveau prospeţime. Sperăm să îi recuperăm pînă la meciul din Europa League", a declarat antrenorul Stelei la LookTV.

Şi Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, este mulţumit de jocul echipei.

"Braşovenii au tratat meciul cu foarte multă seriozitate. A fost un meci greu, dar a fost o victorie meritată. A fost o partidă tristă fără spectatori. Speram ca în meciurile viitoare să avem spectatorii lîngă noi. Campionatul este cel mai important şi nu menajăm jucătorii în aceste meciuri", a declarat Argăseală la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
qpax
qpax  •  23 Noiembrie 2014, 06:24
Postat de napocarrepublic pe 23 Noiembrie 2014, 06:20

de ceva timp chilotii folositzi si ciorapii nu-I mai arunc ii pun in boxa sa-i trimit ca ajutoare pt sudistii sinistrati dupa cutremuru cel mare +))

pai oricum nu te mai cuprind, ca esti un ardelean obez care cantereste o tona ...:)) Astia te scot din bloc o data la 5 ani cu macaraua, ca sa te .... trasporte sa votezi cu maimutele portocalii ...:))

napocarrepublic
napocarrepublic  •  23 Noiembrie 2014, 06:20

de ceva timp chilotii folositzi si ciorapii nu-I mai arunc ii pun in boxa sa-i trimit ca ajutoare pt sudistii sinistrati dupa cutremuru cel mare +))

qpax
qpax  •  23 Noiembrie 2014, 06:14
Postat de unico_biancorossi pe 23 Noiembrie 2014, 03:45

conteaza victoria obtinuta (conform calculelor hartiei, dealtfel) si cele 3 puncte.

pfuuuuuuuuuuu ... esti ca o valiza plina de informatii confidentiale ....:)) Maine o sa ne spui ca 2 treimi din suprafata planetei este ocupata de apa ...:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează