FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSMS IAŞI, AZI, 18:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Haosul continuă la CFR Cluj » Vasile Miriuţă îşi va anunţa demisia astăzi şi nu va pleca singur!

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 12:59

Problemele financiare nu se rezolvă la CFR Cluj după ce Arpad Paszkany a încetat să mai investească în club. Astfel, sătul de promisiuni, tehnicianul Vasile Miriuţă îşi va anunţa astăzi demisia.
Antrenorul "feroviarilor" are pe masă o ofertă de la Gyor, vicecampioana Ungariei, şi ar urma să îşi rezilieze înţelegerea cu CFR imediat după jocul cu CSMS Iaşi, anunţă stiridesport.ro. Miriuţă nu va pleca singur în Ungaria, solicitînd deja clubului maghiar să îi oferteze şi pe componenţii staff-ului său.

Este vorba de "secundul" Alin Minteuan, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Horea Cîrlan. Cei trei ar avea timp de gîndire pînă la începutul săptămînii.

Meciul dintre CFR Cluj şi CSMS Iaşi va avea loc astăzi, de la ora 18:00, pe Look Plus, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (129)
xhthu
xhthu  •  23 Noiembrie 2014, 18:41

ete scart .un moment de reculegere pentru singura campioana din istoria romaniei care cand nu castiga din penalty lua 4-5 boaba de la alde rapid sau chiajna ,o sa le duc dorul mult timp . gata, mi-a trecut :)))))

benaflek
benaflek  •  23 Noiembrie 2014, 17:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ca esti prea puthuros sa ii speli;jighhodie de om ce esti

daweroirl
daweroirl  •  23 Noiembrie 2014, 17:29
Postat de motocfr pe 23 Noiembrie 2014, 17:01

CFR nu moare CFR nu se preda ! mergem inainte hai CFR draga ! unica echipa romaneasca care a facut 10 puncte in Champions League !!! si asta -i deranjeaza pe foarte multi

un mort nu poate muri de doua ori bre mobra!:)

Vezi toate comentariile (129)
Comentează