FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BOTOŞANI

VIDEO » Scandal la Pandurii - Botoşani » Arbitrul a acordat penalty, dar s-a răzgîndit » Leo Grozavu a fost trimis în tribune

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 16:34

Cel mai controversat moment al meciului dintre Pandurii şi FC Botoşani s-a petrecut în minutul 38, cînd arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty pentru Pandurii, dar s-a răzgîndit.

După un duel în careu între Matulevicius şi Ngadeu, atacantul celor de la Pandurii a trimis mingea cu capul în braţul fundaşului de la Botoşani, iar Adrian Cojocaru a acordat penalty la semnalizarea asistentului Stelian Slabu.

Jucătorii de la Botoşani au protestat, spunînd că Ngdadeu era cu spatele la minge şi henţul a fost involuntar.

Centralul s-a consultat cu asistentul şi a decis să nu acorde penalty pentru Pandurii, spre nemulţumirea jucătorilor lui Petre Grigoraş.

Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoşani, a fost trimis în tribună după mai multe proteste la adresa arbitrului Cojocaru.

VEZI AICI VIDEO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
bivumu
bivumu  •  24 Noiembrie 2014, 06:50
Postat de unico_biancorossi pe 23 Noiembrie 2014, 18:53

normal ca nu se poate acorda penalty la asemenea faza. este arbitrul ala foarte slab, asta a dat nastere la controverse. bine ca a revenit ulterior asupra deciziei initiale, se facea de ras.

Sunt alti arbitrii considerati "buni", care au gresit si nu s-au sucit. :) Ma umfla rasul daca ma gandesc ce ar fi facut Tudor..:)) Ar fi dat cartonase pt proteste. :)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 18:53

normal ca nu se poate acorda penalty la asemenea faza. este arbitrul ala foarte slab, asta a dat nastere la controverse. bine ca a revenit ulterior asupra deciziei initiale, se facea de ras.

xhthu
xhthu  •  23 Noiembrie 2014, 18:44

la ce ratari de stan si bran au avut aia de la pandurii mai au pretentii si la penalty?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează