FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

OFICIAL » Vasile Miriuţă a plecat de la CFR Cluj! Tehnicianul şi-a anunţat viitoarea destinaţie

Vasile Miriuta
Vasile Miriuta

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 20:18

Meciul cu CSMS Iaşi, 4-0, a fost ultimul pentru Vasile Miriuţă pe banca lui CFR, tehnicianul anunţînd în această seară echipa la care va antrena de acum.

"Important e că fotbaliştii au evoluat pentru ei, nu pentru mine, dar dacă au jucat şi pentru mine e şi mai bine. Pentru CFR urmează meciuri grele. Se poate şi fără mine. Eu am drumul meu, mă voi duce la altă echipă, la Gyor (n.r. locul 8 în Ungaria), unde voi încerca să fac o treabă bună, să o duc pe locul 4 iar la anul să ne batem la titlu.

Felgueiras, Camora, Rada, Deac şi Monroy au ştiut mai de mai mult timp că plec, de o lună am luat această decizie. Nu o iau de la zero, cunosc oraşul unde mă voi duce. Nu am un obiectiv la noua mea formaţie. Sîntem pe locul 8, vom urca pînă pe 4.

Cu domnul Paszkany n-am vorbit. Clubul acesta trebuie să meargă mai departe, dar şefii mei ştiu mai bine cum să scoate lucrurile la capăt. Jucătorii sînt sub contract, ei şi astăzi şi-au făcut foarte bine meseria. Aş fi rămas dacă se respectau promisiunile care mi s-au făcut. Eu am fost loial, i-am respectat pe toţi. Dar nu mai puteam sta", a spus Miriuţă la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
qwerty007
qwerty007  •  24 Noiembrie 2014, 02:14
Postat de steaua.libera pe 24 Noiembrie 2014, 01:19

De ziua mea, Nebraska/Alpha dog/Fuck my mother/The Cezar n-o sa mai aiba echipa favorita. E de bine sau nu? Voi ce ziceti?

Ala e dinamovist si ardelean in acelasi timp,deaia a mai luat partea CFR-ului. Si eu tin cu echipele din Ardeal,bine asa un pic numai :))))

qwerty007
qwerty007  •  24 Noiembrie 2014, 02:11
Postat de unico_biancorossi pe 23 Noiembrie 2014, 22:55

naspa, dar este o plecare de mult anuntata. avem dovada ca la cfr lucrurile sunt foarte grave, iar situatia financiara pare a fi complet compromisa. asa cum am dorit oricarui club din romania, si celor de la cfr le doresc numai bine. dar, din pacate, se pare ca dorinta e dorinta, realitatea e realitate. si, ce club progresist parea, la un moment dat. parea ca exista in sfarsit un management modern si la un club din romania, nu doar actionari penali, compromisi, inculti, analfabeti, de origini obscure, shmenari, emanati, nesimtiti, sau de alte asemenea categorii dubioase.

Like,asa e,ciudat e oare de Paszkani iese pe usa din dos !????

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Noiembrie 2014, 01:39
Postat de steaua.libera pe 24 Noiembrie 2014, 01:19

De ziua mea, Nebraska/Alpha dog/Fuck my mother/The Cezar n-o sa mai aiba echipa favorita. E de bine sau nu? Voi ce ziceti?

Cronologia nick-urilor acestui satean cu balega intre degetele de la picioare: Nebraska/Alpha_dog/fuckmymother/The_Cezar

Vezi toate comentariile (26)
Comentează