FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureşan a anunţat cine îi va lua locul lui Vasile Miriuţă pe banca lui CFR: "M-a durut pixul cînd am semnat rezilierea!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 20:31

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, şi-a exprimat regretul pentru despărţirea de Vasile Miriuţă, dar a anunţat cine îi va lua acestuia pe banca feroviarilor.

"E o victorie frumoasă (n.r. 4-0 cu CSMS Iaşi), dar amară. Atitudinea jucătorilor merită toate felicitările, sînt băieţi de mare caracter.

M-a durut pixul cînd am semnat rezilierea contractului lui Miriuţă, dar n-am avut ce face, el e un om de caracter. Ştiam de o săptămînă şi ceva că va pleca, dar n-am vrut să le spunem jucătorilor ca să nu-i demoralizăm. Pentru următoarele trei meciuri unul dintre secunzi va sta pe bancă, din iarnă vom vedea ce va fi", a spus Mureşan la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
blatula
blatula  •  24 Noiembrie 2014, 12:09

Poti sa fi tata managerilor, daca patronu-ti ia toti banii.

bogdany79
bogdany79  •  24 Noiembrie 2014, 10:59
Postat de vasy86le pe 24 Noiembrie 2014, 09:56

Daca l-a durut pixul e clar... pacat ca nu stie sa respecte un om care a facut minuni la CFR,. fara Miriuta cfr-ul era acum pe la coada clasamentului.

Muresan este o marioneta. A demonstrat mereu asta, un individ adus in fotbal doar pe criteriul apropierii de Paskany si al increderii acestuia ca banii sai vor fi cheltuiti doar cu incuviintarea sa. Ca manager e zero, la fel ca toti conducatorii de club din Romania. Nu sunt in stare sa produca bani, sa creeze strategii de dezvoltare care sa tina in viata echipe si dupa stoparea finantarii de catre patron. Comportament de muncitor necalificat pe santier.....fara supraveghere si directive clare sunt doar balast! Calitatile unui manager se vad in momente grele de colaps finaciar, cand reuseste sa aduca lichiditati in club, nu doar administreaza banii veniti din televizari.

vasy86le
vasy86le  •  24 Noiembrie 2014, 09:56

Daca l-a durut pixul e clar... pacat ca nu stie sa respecte un om care a facut minuni la CFR,. fara Miriuta cfr-ul era acum pe la coada clasamentului.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează