FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASA TG. MUREŞ 2-0

Gheorghe Mulţescu a dezvăluit ce a făcut Gabi Mureşan la încălzire şi atacă intrarea dură a lui Zicu: "Trebuia «roşu»!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 22:46

Gheorghe Mulţescu a vorbit imediat după victoria Petrolului cu 2-0 în faţa celor de la ASA Tg. Mureş şi a spus că nu crede că Gabi Mureşan s-a simţit stînjenit de huiduielile din tribună.

"Am trăit partida la intensitate maximă pentru că ştiam forţa de joc a echipei din Tg. Mureş. Adversarii noştri n-au putut verticaliza, iar pentru noi a fost mai uşor. Zicu trebuia să primească «roşu» pentru intervenţia la Geraldo.

Cred că e un microb la Tg. Mureş dacă şi Zicu a ajuns să faulteze. Mureşan rîdea la încălzire cînd era huiduit. El e un jucător puternic", a spus Gheorghe Mulţescu la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
miki23
miki23  •  24 Noiembrie 2014, 14:26

Nea Gigi hai sa ne vedem de treaba noastra si sa nu ne mai bagam unde nu ne fierbe oala,Muresean a facut un fault de joc asa cum multi alti au facut.Din nefericire pentru jucatorul advers nu a iesit prea bine.Totusi ma intreb daca ii spargea capul unui jucator de la Ceahlaul, oare mai lua asa de mult presa foc? sunt sigur ca nu dar tinand cont ca e vorba de oile sprijinite de maimutoiul suprem Ponta daia se face atata tamtam.

varanga53
varanga53  •  24 Noiembrie 2014, 13:34
Postat de plischi pe 24 Noiembrie 2014, 08:27

mare PISICOLOG multescu asta! la kakastoare nu s-a dus dupa el sa vada ce culoare are maroniul lui? veti ajunge sa-l comparati cu basescu, care ne-a taiat pensiile!!

"plischi mare PISICOLOG multescu asta! la kakastoare nu s-a dus dupa el sa vada ce culoare are maroniul lui? veti ajunge sa-l comparati cu basescu, care ne-a taiat pensiile!! " Si care pensii zici ca vi le-a "taiat" Basescu ? Alea de asistat social ? Ar fi fost bine !

mvradulescu
mvradulescu  •  24 Noiembrie 2014, 08:28
Postat de simina2 pe 23 Noiembrie 2014, 22:58

Si pe care jucator, in situatia lui Muresan, l-a vazut Multescu plangand? Poate pe Lacatus? Sau pa Sanmartean, mai recent?

Stimată doamnă (domnișoară ?!?), comentariul dumneavoastră mă face și pe mine să zâmbesc, dar ... amar !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează