FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - RAPID 2-0

Marian Rada îşi muştruluieşte unul dintre jucători: "A făcut un meci execrabil"

Marian Rada
Marian Rada

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 22:56

Marian Rada, antrenorul Rapidului, a vorbit după înfrîngerea echipei sale în faţa Craiovei, scor 0-2, şi şi-a muştruluit unul dintre jucători.

"Nu avem opţiuni pe bancă, dar pe mine mă deranjează crisparea din sînul echipei. Sîntem pe un loc neobişnuit (n.r. 17). Sperăm să scoatem şi noi ceva puncte pentru a avea şanse în retur. Am făcut un joc destul de bun, dacă eliminăm prima repriză. Am avut şi neşansă.

Nu se vede plăcere în jocul echipei. Trebuie să se producă ceva schimbări din iarnă. Jucătorii au o şansă acum să demonstreze că merită să rămînă la Rapid. Vali Negru a avut o primă repriză execrabilă.

Se vorbeşte prea mult de bani, mereu le spun că trebuie să joace din plăcere", a spus Rada la Look tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tbbone
tbbone  •  25 Noiembrie 2014, 07:37
Postat de bdgeorge pe 25 Noiembrie 2014, 01:11

Ganezul nu era bun??? era pe 10 cand a fost dat afara..a nemit vesnicul Marean si din "ghinion"in "ghinion" a dus echipa pe 17 la un pas de lanterna..

Ganea ii salva pe astia...lasa ca poate vine Sumi si ii baga sigur in B, si dupa linge iarba de pe Giulesti si il iarta corbii

sorineldobre
sorineldobre  •  25 Noiembrie 2014, 07:22

bai Rada , joci din placere duminica in curtea scolii , astia si-au facut o meserie din fotbal cum sa nu se gandeasca la bani ? tu nu te gandesti la salariu ? n-ai facturi de platit ? ca n-au valoare asta-i alta poveste , Rapidul n-a mai fost de cand ii stiu eu asa de slaba valoric ! fara investitii e o cauza pierduta !

bdgeorge
bdgeorge  •  25 Noiembrie 2014, 01:12
Postat de bdgeorge pe 25 Noiembrie 2014, 01:11

Ganezul nu era bun??? era pe 10 cand a fost dat afara..a nemit vesnicul Marean si din "ghinion"in "ghinion" a dus echipa pe 17 la un pas de lanterna..

A venit scuze!!...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close