INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO Seara recordurilor în UEFA Champions League » Messi, cel mai bun marcator din istoria competiţiei! Alţi trei premianţi

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 23:32

În această seară se dispută penultima etapă din grupele UEFA Champions League, iar patru jucători s-au făcut remarcaţi prin reuşitele lor.

Lionel Messi a marcat un hat-trick cu Apoel şi a ajuns la 74 de goluri în UCL, depăşindu-l pe Raul, fostul deţinător al recordului cu 71 de reuşite! Argentinianul bifează un nou moment istoric, la numai 3 zile de cînd a reuşit să devină cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol.

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI MESSI

Francesco Totti a îmbunătăţit recordul de cel mai bătrîn marcator în Uefa Champions League, după golul marcat în meciul ŢSKA Moscova - AS Roma, 1-1. Italianul în vîrstă de 38 de ani şi 59 de zile, deţinea şi vechiul record, după golul înscris în urmă cu două luni.

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI TOTTI

John Terry a deschis scorul în minutul doi al partidei  Schalke- Chelsea, după o pasă a lui Cesc Fabregas. Acesta a fost cel mai rapid gol înscris de Chelsea în istoria prezenţelor în Champions League.

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI TERRY

Uruguayanul Luis Suarez a deschis scorul în meciul dintre Apoel şi Barcelona şi a  marcat primul gol într-o partidă oficială pentru Barcelona. Atacantul a fost transferat în această vară şi a jucat 6 meciuri pentru catalani.

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI SUAREZ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
i_love_dna
i_love_dna  •  26 Noiembrie 2014, 08:46

Mare fotbalist .

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  26 Noiembrie 2014, 00:11
Postat de a.c.a.b_st pe 25 Noiembrie 2014, 23:45

nu-i rau,pentru un pitic,nu? :)))

lasa ca explodeaza si tanase ...dar o rugaminte am: sa anunte inainte sa nu fiu pe stadion... am copil mic si nu vreau sa il las orfan

alexbarosanu
alexbarosanu  •  26 Noiembrie 2014, 00:10

messi! nr.1

Vezi toate comentariile (23)
Comentează