SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Lucian Bute a vorbit despre retragere: "Sînt dezamăgit"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 11:48

Lucian Bute trebuia să boxeze la începutul lunii decembrie cu Roberto Bolonti, dar a anulat meciul din cauza unei accidentări la spate. 

"Sînt dezamăgit de anularea luptei. Nu ştiu exact ce am, dar am mari dureri. Va trebui să fac un RMN. Pot merge, pot să mă urc în maşină, dar nu sînt în stare să lupt. Am făcut un meci de sparring, iar în runda a opta am simţit dureri, iar în următoarea zi nu am putut să mă dau jos din pat", a declarat Lucian Bute pentru jurnaliştii canadieni, potrivit Mediafax.

Pugilistul a vorbit şi despre posibila sa retragere din boxul profesionist.

"Au fost multe zvonuri, dar nu sînt adevărate. Nu am de gînd să mă retrag. Mă voi pregăti în continuare alături de antrenorul meu, Freddie Roach", a mai adăugat Bute.

Ultimul meci al românului a avut loc la începutul anului, cînd a pierdut la puncte în faţa lui Jean Pascal.

 

 


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  27 Noiembrie 2014, 15:52
Postat de brancusi pe 27 Noiembrie 2014, 14:56

Luciane,poti sa fii sincer si barbat si sa ne spui ce-i cu virajele astea pe care le tot faci de la meciul cu Froch incoace?

ala nu a fost meci,a fost o distractie pentru englez..o plimbare in parc,duminica dupa-masa..:)))

brancusi
brancusi  •  27 Noiembrie 2014, 14:56

Luciane,poti sa fii sincer si barbat si sa ne spui ce-i cu virajele astea pe care le tot faci de la meciul cu Froch incoace?

rolololol
rolololol  •  27 Noiembrie 2014, 13:18
Postat de cobra_z pe 27 Noiembrie 2014, 12:34

Bute , stilul tau nu mai "prinde" in boxul din ziua de azi...numai cu eschive si lovituri fara forta o sa pierzi meci dupa meci si cine stie ce mai tragi apoi cu sanatatea...ai bani suficienti , esti baiat destept, deschide o mica afacere si o sa ai mai mult de castigat...bafta ;)

ia uite la idi otul asta care crede ca boxul sa schimbat in 2-3 ani hjahaha ce cre tin

Vezi toate comentariile (7)
Comentează