SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Wim Fissette a vorbit despre despărţirea de Simona Halep: "Îi va fi foarte greu"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 12:39

Simona Halep a decis să încheie colaborarea cu Wim Fissette, după doar un an, deşi alături de el a obţinut cele mai mari performanţe, iar belgianul a vorbit despre sezonul petrecut alături de româncă.

"Cînd am început colaborarea, Simona mi-a spus că mereu are emoţii în timpul unui turneu de Grand Slam şi cînd a ajuns în sferturi la Australian Open a simţit că nu mai face faţă. Scopul meu a fost să o fac să devină o jucătoare mai bună, să joace cel mai bun tenis în cele mai grele momente", a declarat Wim Fissete pentru site-ul tennisnow.com

"La Roland Garros ea nu era favorită şi nu a simiţit nici o presiune la început. După fiecare victorie, presiune creştea pe umerii Simonei, dar ea a rezistat şi a jucat foarte bine.

Halep este o persoană care are nevoie de schimbări. De aceea, la fiecare turneu are familia lîngă ea, pentru a face să se simtă bine. La unele turnee a venit mama ei, după aceea fratele ei şi prieteni apropiaţi. Îi place să fie înconjurată de oameni şi are nevoie de asta.

Nu am fost frustrat după despărţirea de Halep. Aşa e viaţa antrenorilor. Ai contracte pe perioade scurte. Ea a încheiat colaborarea pentru că se simte mai bine alături de români.

Sezonul alături de mine a fost o experienţă nouă pentru ea, deoarece a lucrat doar cu antrenori români. Relaţia dintre antrenor şi jucător nu e niciodată una uşoară şi e mai simplu cînd amîndoi vorbesc aceeaşi limbă.

Cred că îi va fi foarte greu să lucreze cu un antrenor mai mult de un an, pentru că are nevoie diversitate în viaţa ei", a mai adăugat antrenorul belgian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Noiembrie 2014, 20:50
Postat de lenan pe 27 Noiembrie 2014, 18:49

ride ciob de oala sparta... :)))

Ca şi a mulţi alţii, nu înţelegi că Gigi becali este o excepţie nefericită printre machedoni şi nu prototipul lor !!! Dacă toţi românii ar fi muncitori, corecţi şi patrioţi ca machedonii, România ar fi fost departe...

schwartz69
schwartz69  •  27 Noiembrie 2014, 19:38

e o vorba : tiganu' cand s-a vazut imparat, primul lucru l-a omorat pe ta-su

vasglo
vasglo  •  27 Noiembrie 2014, 18:55
Postat de lapusneanul pe 27 Noiembrie 2014, 18:15

de unde stii, l-ai pipait la oua ? :)

Nu-i nevoie! Se vede de la o posta ca baiatul asta n-o satisface!!.:))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează