FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Alexe despre Mircea Rednic: "E un antrenor care îţi poate aduce titlul"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 20:48

Ionel Dănciulescu a fost numit antrenor interimar la Dinamo, pînă la finalul turului, iar Constantin Anghelache încearcă să îl aducă pe Mircea Rednic, ofertat şi de Rapid.

Marius Alexe a vorbit despre situaţia actuală, dar şi despre posibilitatea revenirii lui Mircea Rednic la Dinamo.

"Nu cred că depinde de noi foarte mult, doar prin rezultate îl putem păstra pe Dănciulescu antrenor. Vom încerca să cîştigăm toate meciurile pînă la final şi apoi conducerea va decide ce se întîmplă. 

Mircea Rednic e un antrenor foarte bun, cu experienţă, are performanţe foarte bune la Dinamo şi are un nume foarte important în România. Este clar că e un antrenor care îţi poate aduce titlul", a declarat Marius Alexe pentru DolceSport.

Mircea Rednic este ultimul antrenor care a adus titlul pentru Dinamo, în sezonul 2006-2007.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
xnread
xnread  •  28 Noiembrie 2014, 16:02
Postat de xnread pe 28 Noiembrie 2014, 15:31

"Morfologie: Marcarea genitivului pe al doilea nominal al numelui compus Ana-Maria.Marcarea de genitiv se face pe nominal".Ps:Eu chiar sunt un strain, insa dvs, riscati sa va instrainati cunostiintele lingvistice.. ;-);-)

Sa nu omit:://www.cna.ro/IMG/pdf/PrimaTV-mai_2012.pdf

xnread
xnread  •  28 Noiembrie 2014, 15:31

"Morfologie: Marcarea genitivului pe al doilea nominal al numelui compus Ana-Maria.Marcarea de genitiv se face pe nominal".Ps:Eu chiar sunt un strain, insa dvs, riscati sa va instrainati cunostiintele lingvistice.. ;-);-)

xnread
xnread  •  28 Noiembrie 2014, 15:25
Postat de theonlyone.1 pe 27 Noiembrie 2014, 19:54

incearca in contextul tau : "Ana Mariei Branza" ;) mamicutza ei de limba romana :)))

Am onoarea.Ce ziceti sa consultam site-ul CNA, stimata persoana ?! Prima TV 13.V, 21,00 Schimb de mame, voce Greseala:„Răspunsurile Ana-Mariei” Forma corecta: Răspunsurile Anei-Maria.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close