INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - DINAMO ZAGREB 1-0

Astra şi Dinamo Zagreb au negociat pentru transferul lui Alexandru Măţel: ”În zilele următoare se rezolvă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 00:24

Narcis Răducan, preşedintele executiv al Astrei, a vorbit despre negocierile dintre echipa sa şi Dinamo Zagreb pentru transferul lui Alexandru Măţel în Croaţia.
”Am discutat cu cei de la Dinamo Zagreb pentru transferul lui Măţel. Rămîne să rezolvăm mutarea în zilele următoare. Ei vînd jucători şi cu 15 milioane de euro, deci avem toate motivele să perfectăm o colaborare cu ei. Cunosc foarte bine fotbalul nostru, aşa că nu am discutat doar de Măţel”, a spus Narcis Răducan.

Fundaşul dreapta a fost exclus din lot în vară, după ce a refuzat să îşi prelungească înţelegerea care expiră în vară. Acesta a fost reprimit la antrenamente în momentul în care Narcis Răducan a ajuns la echipă.

Răducan despre victoria cu Dinamo Zagreb, 1-0: "Este plăcut momentul, chiar dacă nu contează prea mult în clasament. Am făcut puncte pentru coeficientul de ţară şi am făcut cinste Ligii 1. Sper ca acest succes să le dea încredere băieţilor pentru meciul cu Tg. Mureş”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  28 Noiembrie 2014, 08:51

asta da surpriza! bravo lor! daca mai bate si in ultimul e mai smechera ca steaua!

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  28 Noiembrie 2014, 06:44

sa speram ca mai scoate o victorie si impreuna cu steaua sa mai aduca puncte pentru romania daca oricum ambele echipe au iesit din europa.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Noiembrie 2014, 01:37

wow... astra a invins pe zagreb, frumos, felicitari !..))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează