FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După Paul Pîrvulescu, încă un stelist e pe picior de plecare! A venit în vară, însă nu mai vrea să continue în Ghencea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 22:52

Alexandru Bourceanu ar putea pleca de la Steaua mai devreme decît s-ar fi crezut. Împrumutat pînă în vară de echipa din Ghencea, închizătorul s-ar putea întoarce la Trabzonspor încă din această iarnă. 

Eurosport Turcia anunţă că jucătorul ar vrea să revină în Turcia, mai ales că Steaua a fost eliminată din cupele europene. Sursa citată susţine că Bourceanu ar fi discutat cu Ersun Yanal, antrenorul lui Trabzon, care şi-a dat acordul ca acesta să se întoarcă.

Venit accidentat la Steaua, Bourceanu n-a prins decît 8 meciuri, fără să aibă evoluţii notabile. Turcii l-au cumpărat pe Bourceanu în urmă cu un an pentru 1,3 milioane de euro.

"Nu ştiu dacă voi continua la Steaua din retur. Nu vreau să vorbesc despre asta acum. Merg în vacanţă şi vedem ce va fi din ianuarie", a zis Bourceanu după meciul cu Iaşi din Cupa Ligii, 0-3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:45
Postat de iulix73 pe 17 Decembrie 2014, 23:10

Macar de-ar fi adevarat ... Bourceanu nu mai e bun nici macar la Arabi !

eu cand spun, unii n-au ce face si contesta..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 02:44

doamneeee.... pleaca toti ! se prabuseste echipa Gazdelor !..))

satyricon
satyricon  •  18 Decembrie 2014, 12:11
Postat de nordik pe 18 Decembrie 2014, 08:45

datorita mediatizarii exagerate a echipei FC Gazde, a avut impresia ca vine la cea mai buna echipa din Romania, dar probabil si-a dat seama ca e o echipa foarte slaba, meciurile sunt aranjate in favoarea FC Gazdei. E si normal, daca vrea sa joace fotbal, sa plece...aici se blocheaza la un nivel scazut. la FC Gazde mergi sa joci numai pt bani, nu sa joci fotbal. daca vrei bani, mergi acolo, daca vrei fotbal, cauti alta echipa, indiferent daca le merge greu sau nu, si accepti ca orice ai face, FC Gazde ia campionatul, plus ca nu ai voie sa te opui, ca repede cineva te taxeaza...vai vai...ca pe vremea lui ceasca

:))))))))))) Comentariu mai stupid, mai cr et in, mai de "cascadorii rasului" nu am citit! Poti sa iei un premiu pentru asta. Citeste si tu ce ai vomat pe site si daca nu ti se pare nimic in neregula, daca pentru tine are logica ce ai scris, atunci e clar, esti iremediabil pierdut, bun doar de salonul furiosi!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează